≫ 

Preminuo hrvatski ratni veteran koji je zbog dečjeg rođendana digao kuću u vazduh

Šimović je najpre izašao sa sekirom i pljuvao po deci. Zatim je izazvao eksploziju plina i požar, a potom i sekirom povredio policajce koji su došli na intervenciju. Tokom noći je tražio i sveštenika.

  • 2

U Splitskom  KBC-u preminuo je 49-godišnji Radomir Šimović koji je 16. septembra u Opuzenu plinskom bocom izazvao eksploziju i digao svoju kuću u vazduh, zadobivši pritom teške opekotine.

Hrvatski ratni veteran pretio sekirom deci na rođendanu pa digao u vazduh svoju kuću: Celu noć proveo opkoljen policijom i tražio sveštenika

Dubrovačko-neretvanska policija danas je izvestila da je 49-godišnjak povredama podlegao u petak, 19. oktobra.

Podsetimo, kobnoga dana Šimović je pretio komšijama, a situacija je eskalirala kada je aktivirao plinsku bocu u svojoj kući i time izazvao eksploziju i požar.

Potom se popeo na krov, a tokom policijske intervencije povredio je dva policajca, od kojih je jedan vojnim helikopterom prevezen u splitski KBC.

Policajci su sledeće jutro nakon celonoćnih pregovora uspeli 49-godišnjeg muškarca spustiti s krova te se predao policiji.

Video te kobne večeri možete da pogledate ovde

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA