≫ 

Žena sa crnim audijem proletela kroz crveno svetlo i usmrtila devojku u Splitu: Pobegla nakon nesreće je, ali je policija pronašla (VIDEO)

Nesreća se dogodila u Splitu, a istraga je u toku

  • 4

Splitska policija privela je žensku osobu osumnjičenu za prolazak kroz crveno svetlo, usmrćivanje pešaka i bekstvo sa mesta nesreće.

Pre toga, policija je pronašla je crni Audi kojim je žena vozač sinoć usmrtila drugu ženu na pešačkom prelazu. Pronađen je parkiran u Splitu, ali se u njemu niko nije nalazio.

Kamion udario muškarca u Boljevcima: Nesrećni čovek ostao na mestu mrtav

Iako su prvotne informacije sugerisale kako se radi o autu zagrebačkih registarskih tablica, to nije tačno. Audi ima splitske registarske tablice, potvrdili su iz splitske policije za Index.

Nakon pronalaska automobila, policija je pronšla i osumnjičenu nad kojom se trenutno vodi istraga. Tokom dana biće poznato više informacija, rekli su iz policije.

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA

Podsetimo, sinoć oko 21:25 dogodila se teška saobraćajna nesreća u Splitu.

- Nesreća se dogodila na raskrsnici, kada je automobil marke Audi crne boje oborio ženu pešaka koja je preminula na licu mesta - rekli su za Index iz splitske policije.

Od svedoka koji su se zatekli na licu mesta portal Slobodna Dalmacija saznaje, da je Audi proleto kroz crveno svetlo, a da je nastradala mlađa ženska osoba.

Saznaje se i da žena koja je vozila crni Audi, ima plavu kosu i da je nakon nesreće pobegla sa mesta događaja.

DRUGA NESREĆA U SPLITU ZA SAT VREMENA

To nije bila jedina nesreća u Splitu u utorak uveče. Sat vremena ranije na drugoj raskrsnici dogodila se još jedna saobraćajna nesreća, u kojoj su učestvovali automobil i motociklista.

Kako javlja Dalmacija danas, vozač automobila pobegao je sa mesta nesreće, a motociklista je prevezen u bolnicu. Ove dve nesreće samo su nastavak crnog niza u Splitu.

U subotu uveče došlo je do teške nesreće u kojoj su učestovala tri automobila marke BMW, Mercedes i Fiat Punto.

Poginuo je 19-godišnji vozač BMW-a kojeg su lekari uspeli da reanimiraju nakon nesreće, no od posledica teških i po život opasnih povreda preminuo je u nedelju rano ujutro u splitskoj bolnici.

Teške i po život opasne povrede ima 21-godišnji putnik iz BMW-a, dok je još jedna osoba u nesreći teško, a dve su lakše povređene.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AA

    23. oktobar 2018 | 23:12

    Izgleda da mi sa Balkana ima da nestanemo, dovoljno je da nam daju kola besplatno i za koju godinu ima da se prepolovimo.

  • AA

    23. oktobar 2018 | 23:15

    I jos jedan udes, nije moguce dali ja to sanjam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA