Muškarac sekirom iskasapio nevenčanu ženu, a narednog dana je pronađen mrtav

Š. H. je pronađen mrtav juče oko 14 časova u ataru sela Rakliš

  • 1

Četrdesetogodišnji žitelj Radoviša, gradića na istoku Makedonije, Š. H. je pronađen mrtav juče oko 14 časova u ataru sela Rakliš. Pronašao ga je slučajni prolaznik i o tome odmah obavestio policiju.

Samo dan ranije, Š. H. je napao i sekirom teško povredio svoju nevenčanu suprugu I. D. Iskasapljena žena je prvo bila odneta u zdravstveni dom u Radovišu, a zbog težine povreda je prebačena u kompleks klinika "Majka Tereza" u Skoplje.

Napadu prethodila svađa, Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Nakon preduzetih mera bilo je utvrđeno da je u utorak oko 20 časova u Radovišu, u kuću I. D. (63) u Ulici Kalauzliska došao Š. H. (40), sa kim je ona prethodno živela u vanbračnoj zajednici. Nakon svađe, Š. H. je fizički napao i sekirom povredio I. D, nakon čega je napustio mesto događaja - saopštili su tada iz policije.

UBIO SE ILI UBIJEN IZ OSVETE?

Samo dan kasnije, u sredu oko 14 časova, osoba iz sela Kalauzdija je policijskoj stanici u Radovišu prijavila da je u ataru sela Rakliš, na mestu zvanom Mršin Dol u Mantovu pronašla telo nepoznatog čoveka.

Lekari su konstatovali smrt, a policija ga je identifikovala kao Š. H, čoveka koji je prethodno sekirom teško povredio nevenčanu suprugu.

Policija je izvršila uviđaj na mestu gde je pronađen mrtav Š. H, a njegovo telo je predato na obdukciju, kojom treba da se utvrdi uzrok smrti. Tada će se znati da li je čoveka neko ubio iz osvete ili je izvršio samoubistvo svestan svega onoga što je dan ranije učinio nevenčanoj supruzi.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    2. novembar 2018 | 05:40

    Dobro je da je mrtav nebitno kako je stradao a jos bolje ako ga je neko ubio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA