Ne možeš pred Putina sa gipsom: Bandić slomio nogu pred susret sa ruskim predsednikom ali je odlučio da trpi bolove (VIDEO)

Bandića je Putin, u nedelju na ceremoniji u Kremlju, odlikovao Redom prijateljstva

  • 1

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prošlog četvrtka je u obilasku komunalnih radova slomio nogu, ali je odbio da mu stave gips jer nije hteo da dođe pred ruskog predsednika Vladimira Putina sa gipsom na nozi, prenosi index.hr.

Bandić je slomio dve kosti u nozi i ta vest sama po sebi ne bi bila toliko važna da Bandić nije odbio da mu stave gips na nogu jer nije želeo da ode pred ruskog predsednika Vladimira Putina sa gipsom na nozi.

- Ne možeš pred Putina sa gipsom - našalio se Bandićev bliski saradnik koji je potvrdio portalu index.hr da je Bandić slomio nogu i razloge zašto je tek danas viđen sa gipsom pred jednom zagrebačkom bolnicom.

Bandića je Putin, u nedelju na ceremoniji u Kremlju, odlikovao Redom prijateljstva, a zagrebački gradonačelnik je za vreme Putinovog govora sedeo, a do govornice došepao uz pratnju i primio orden.

Pogledajte video od 5-og minuta:

(Telegraf.rs/FoNet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    6. novembar 2018 | 16:46

    Tako se respektuje neko ko taj respekt i zasluzuje...a i kapa dole Bandicu! Ozbiljno je shvatio ovu priliku,i tako se i poneo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA