Srednjoškolac nije imao kartu pa ga kontrolor ugrizao za ruku: Obojica imaju svoju verziju priče

Došlo je do gurkanja pa su obojica zatražili lekarsku pomoć i uverenje u Domu zdravlja u Gračanici

  • 3

U autobusu jedne prevozničke firme u Gračanici kod Tuzle u utorak u 13.15 kondukter je ugrizao srednjoškolca za ruku.

Nemilom događaju, koji je prijavljen policiji, svedočilo je mnogo putnika, uglavnom srednjoškolaca.

Tog dana došlo je do sukoba između kontrolora Amela N. i učenika četvrtog razreda Mešovite srednje škole Dženana F. iz Gornje Orahovice zbog autobuske karte.

- Policijskoj stanici Gračanica šef saobraćaja i kontrolor A.N. prijavio je jednog putnika koji nema kartu i odbija da napusti autobus. Prve informacije govore da je putnika kontrolor uhvatio za vrat u nameri da ga izvuče iz vozila. Došlo je do gurkanja pa su obojica zatražili lekarsku pomoć i uverenje u Domu zdravlja u Gračanici. Protiv njih sledi izveštaj Tužilaštvu o remećenju javnog reda i mira - naveli su u PS Gračanica.

Kako saznaje Avaz, Dženan F. (18) u ponedeljak 5. novembra, izvadio je na autobuskoj stanici mesečnu kartu, ali ju je u utorak zaboravio poneti sa sobom.

Kako kaže učenik, pri ulasku u autobus, vozača je obavestio o tome i rečeno mu je da neće biti problema, jer za njega znaju da godinama putuje i redovno kupuje autobusku kartu.

U autobus je u tom trenutku ušao kontrolor Amel N. i od putnika tražio karte.

- I njemu sam rekao da sam mesečnu izvadio dan ranije i zaboravio je, na šta je on rekao da moram ili da platim kartu ili da napustim autobus. Nisam hteo da izađem, a on me je tada uhvatio rukama za vrat i počeo da me davi, videli su to brojni svedoci. Ugrizao me je za ruku, što je konstatovano u Hitnoj pomoći Doma zdravlja u Gračanici - rekao je za Avaz učenik.

Sasvim drugačija priča dolazi od kontrolora koji je ispričao da je u sukobu sa učenikom i sam zadobio povrede te da je, navodno bio u Hitnoj.

- Svaki putnik mora imati voznu kartu. U protivnom mora napustiti vozilo. Tog učenika sam tri puta upozoravao na to, na šta se on oglušio. Bez obzira na to što je, kako je rekao, izvadio mesečnu kartu, nije imao kod sebe. Mi, inače, imamo problema sa mesečnim kartama, jer je mnogo slučajeva da roditelji deci daju novac za mesečnu kartu, a oni ga potroše u druge svrhe pa se, onda švercuju - izjavio je kontrolor.

(Telegraf.rs/Nezavisne)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daca

    8. novembar 2018 | 18:19

    Pa ja bi mu se krvi napila!

  • Ja

    8. novembar 2018 | 20:29

    Pojedini kontrolori se ponašaju kao da je ceo svet njihov ako je ujeo dečka da odgovara krivična prijava oteta i sve redom kako treba a da nema veze da ga neko zaštiti sramota velika

  • Zoran Veteran

    8. novembar 2018 | 20:01

    Kod nas bi kontrolor leteo kroz prozor..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA