≫ 

Hrvati nezadovoljni nacionalnim kostimom svoje misice: Pored svih nošnji, ona ide u dopi*njaku da nas predstavlja (FOTO) (VIDEO)

Nacionalni kostim ove je godine kratka haljinica sa motivima šahovnice, a na društvenim mrežama su se nizali negativni komentari

  • 5

Miss Hrvatske za 2018. godinu Ivana Mudnić Dujmina otputovala je pre dva dana u Kinu, gde će se održati svetski izbor. Drugog dana njenog boravka u Kini, direkcija izbora za Miss Hrvatske objavila je fotografiju na kojoj Ivana u nacionalnom kostimu pozira sa drugim takmičarkama, a kreacija nije izazvala oduševljenje Hrvata.

Nacionalni kostim ove je godine kratka haljinica sa motovima šahovnice.

"Katastrofa", "Prekratko, ko da ide na navijanje za utakmicu u nekom lošem kafiću", "Pored svih nošnji ona ide u dopi*njaku da nas predstavlja", "Ne bih se htela da se mešam. Bože dragi", "Neukusno, ružno, kičasto, ko da je neko dete skrojilo od jastučnice ili stolnjaka", ređali su se komentari.

- Ni blizu nacionalnom kostimu. Pored tolikih prirodnih lepota vaše države vi napravili nešto minimalno, skromno i navijačko. Čisti promašaj.... Gde je tu lepo more, planine, jezera - napisao je jedan muškarac.

- Najjadniji od svih, oskudan i bez ikakvih etno motiva kojih hrvatska ima pregršt. Jadno - dodala je jedna žena, prenosi Index.hr.

Pogledajte video:

VIDEO: Kristina Cvetković proglašena za Mis interneta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA