≫ 

Baka primljena u bolnicu izlomljena i u modricama: Svi su se zabrinuli, a onda otkrili šta se zapravo desilo. Malo je više cugnula

Malo više je cugnula pa se zateturala i pala

  • 4

Baka (80) cela izlomljena i u modricama po telu ovih dana je završila na Hiruškoj klinici bolnice "Sveti Naum Ohirdski" u Skoplju, a lekari su zanemeli od čuda kada su shvatili kako su nastale povrede.

Pozivajući se na bolničke izvore, portal skopjeinfo.mk piše da je baka u bolnicu bila doneta sa više preloma na telu nastalih zbog njenog - pijanstva. Baka je malo više cugnula pa je prilikom hoda, teturajući se često padala na beton i tako se povredila.  

Iz bolnice komentarišu da je prava retkost da pacijent u toj starosnoj dobi bude hospitalizovan zbog povreda nastalih radi konzumiranja alkohola.

Zbog težine povreda baka je zadržana u bolnici na daljem lečenju, a ovaj nesvakidašnji slučaj je prijavljen Ministarstvu unutrašnjih poslova Makedonije.

VIDEO: Baka zvana "opasnost" (77) istetovirala vampire i vukodlake po telu posle smrti muža

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA