≫ 

Crnogorka koja je kolima ubila Miloša i teško povredila njegovu verenicu u Bečićima na suđenju rekla da "ne oseća krivicu" - i to nije sve

Adrovićeva je pred sudijom kotorskog suda rekla da joj je "jako teško" i da je joj je ova saobraćajna nesreća "totalno promenila život"

  • 19
Emina Adrovac, Milos Vukomanovic, Snezana Rudinac

Foto: Facebook Milos Vukomanovic/Emina Adrovic

Emina Adrović (30) iz Budve, ćerka vlasnika luksuznog hotela na Svetom Stefanu, koja je izazvala saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Miloš Vukomanović (25) iz Žitkovca kod Zvečana, dok je njegova verenica Snežana Rudinac (24) iz Kraljeva teško povređena, izjasnila se da žali zbog udesa, ali da ne oseća krivicu.

Adrovićeva je pred sudijom kotorskog suda rekla da joj je "jako teško" i da je joj je ova saobraćajna nesreća "totalno promenila život".

- Želim da porodici Vukomanović izjavim iskreno saučešće i nadam se brzom oporavku Snežane. Stalno se raspitujem za njeno zdravlje. Međutim, ja ne osećam krivicu, jer nisam nikako mogla da izbegnem nezgodu, niti da predvidim njihovo kretanje i naglo vraćanje unazad - navela je ona, piše podgorički Dan.

Emina je rekla da žali zbog nesreće ali da nije kriva Foto: Facebook/Emina Adrovic

Adrovićeva se tereti za izazivanje saobraćajne nesreće koja se dogodila 18. jula u Bečićima.

Njoj se na teret stavlja krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobrćaja u vezi sa krivičnim delom ugrožavanje javnog saobraćaja, na jučerašnjem glavnom pretresu kazala je da ne priznaje i ne oseća krivicu za to krivično delo.

Ističući da je na zapisniku pred ODT Kotor iskoristila svoje pravo i branila se ćutanjem, kazala je da želi da pruži odbranu, ali ne i da odgovara na pitanja prisutnih - zastupnika optužbe, državnog tužioca ODT Kotor Ljiljane Milić, svog branioca advokata Vladimira Vulekovića, kao ni suda, jer ne može da se koncentriše.

Miloš je na mestu ostao mrtav, dok je njegova verenica i dalje u bolnici Foto: Facebook/Milos Vukomanovic

- Jako mi je teško da odgovaram, imam poteškoća da se koncentrišem - rekla je Adrovićeva, navodeći da ostaje kod odbrane date pred Višim državnim tužilaštvom u Podgorici 31. jula, s tim što je dodala da je tada pogrešno rekla ime oštećenog da je Marko, iako je znala da je Miloš, preneo je portal RTCG.

Pojasnila je deo svoje izjave, gde je navela da su "oštećeni trčali unazad, jer je zapravo mislila da su trčali unazad, ali se nisu okretali".

- Oni su trčali unazad, leđima okrenuti desnoj ivici kolovoza - rekla je ona.

 

VIDEO: Rastin advokat o novim detaljima suđenja sa Lokom

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    14. novembar 2018 | 10:31

    Наравно да не можеш предвидети нечије кораке али си могла скинути ногу са гаса кад си приметила неуобичајено понашање пешака.

  • Vaske 14 11 2018

    14. novembar 2018 | 11:05

    Takve bahate vozače treba doterati ured

  • Marija

    14. novembar 2018 | 10:38

    U toj krivini nije imala šanse da reaguje na vreme. Pešaci su se kretali napred,nazad na kolovozu po mraku gde nema obeleženog pešačkog prelaza. Devojka nije uopšte kriva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA