Devojčica je došla kod ringišpila tokom crkvenog zbora, a prodavci karata imali su pakleni plan i naterali su je na seks

Devojčica je imala 14 godina

  • 0

Okružni sud u Doboju osudio je trojicu mladića iz Zavidovića u BiH na po osam godina zatvora zbog polnog odnosa s devojkom mlađom od 15 godina.

E. T., M. M. i A. H. iz Zavidovića terete se da su početkom avgusta prošle godine u večernjim satima na području Doboja imali seksualni odnos s devojčicom od 14 godina.

Kako piše Oslobođenje, reč je o mladićima od 23, 20 i 24 godine. Sve se, dodaju, dogodilo tokom crkvenog zbora, manifestacije u dobojskom selu Kožuhe gde su osuđeni mladići radili na ringišpilu kao prodavači karata.

Kako se navodi u optužnici koju je podiglo Okružno javno tužilaštvo Doboj, oni su se međusobno dogovorili, iako su znali da devojčica ima 14 godina.

Službenici MUP-a Zeničko-dobojskog kantona uhapsili su trojicu mladića 11. aprila ove godine i predali ih Policijskim službenicima PU Doboj. Prijavljen je i I. B., takođe iz Zavidovića, ali on nije bio dostupan vlastima jer se nalazio na privremenom radu u inostranstvu.

Osuđenim mladićima je produžen pritvor i može trajati još najviše devet meseci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA