≫ 

Komunalci iz Mojkovca promenili izgled grada: Oslikali čistače snega i uradili prvi 3D pešački prelaz (FOTO)

Vredni komunalci iz ovog grada na severu oslikali su snegočistače uz jasnu poruku “Zima još nije pokazala zube, ali zato snegočistači jesu”

  • 5

Naslikani snegočistači, živopisni kontejneri širom grada, cveće na sve strane i 3D pešački prelazi samo su deo kreativnih poslova koje obavlja Komunalno preduzeće Gradac iz Mojkovca.

Radnici ovog preduzeća definitivno prednjače u kreativnosti i nameri da svoj grad učine lepšim mestom za život, a sve u cilju da građanima probude ekološku svest.

U susret zimi, vredni komunalci iz ovog grada na severu oslikali su snegočistače uz jasnu poruku “Zima još nije pokazala zube, ali zato snegočistači jesu”.

Najbolje što mogu rade za njihov grad, pa je tako urađen i prvi 3D pešački prelaz.

Osim toga, Mojkovac je uveo i pristup upravljanja otpadom na lokalnom nivou. Više od 60 domaćinstava saglasilo se za razdvajanje otpada na mestu nastanka, pa su tako dobili kante za odvajanje papira.

A ne smemo nikako zaboraviti ni cveće koje je zasađeno bukvalno na svakom ćošku.

Takođe, Komunalno je prošle godine pokrenuo akciju otkos za ponos kada je preko 200 kosača, zvanično najviše na jednm mestu u Evropi, kosilo nekadašnje jalovište u Mojkovcu.

VIDEO: Saznajte zbog svega sve komunalci mogu da vas kazne

(Telegraf.rs/cdm.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA