Todorić uplatio milion evra za kauciju: Uskoro izlazi na slobodu

U prvom trenutku odbrana je tvrdila kako Todorić nema toliko novca

  • 1
ivica todoric, jutjub kanal, hrvatska, agrokor Printskrin: Youtube/Ivica Todorić

Odbrana Ivice Todorića uplatila je milion evra garancije pa bi osumnjičeni bivši vlasik Agrokora uskoro mogao na slobodu, javlja Telegram.

Milion evra kaucije u gotovini Todoriću je kao uslov za izlazak iz istražnog zatvora prošle nedelje odredilo vanraspravno veće Županijskog suda u Zagrebu.

U prvom trenutku odbrana je tvrdila kako Todorić nema toliko novca, ali do danas je očigledno uspeo da prikupi ceo iznos i uplati ga u gotovini.

- Trenutno on taj novac nema zaista. Kako će ga skupiti ne znam, to će biti određeni problem. Mi smo se nadali da ćemo moći nekom nekretninom premostiti taj problem, u tom pravcu smo i napravili određene pripreme, ali sada s ovim iznosom ćemo se morati pomučiti - rekao je nedavno njegov advokat Čedo Prodanović, prenela je regionalna N1 tv.

Dodao je da Tadorić ima prijatelje, ali i da milion evra nije mala stavka.

- Imam i ja puno prijatelja, ali ne znam koji bi to mogao. On možda ima neke bolje - rekao je Prodanović odgovarajući na pitanje novinara da li Todorić ima prijatelje koji bi mogli da mu pomognu.

On je objasnio i da istražni zatvor po, kako je rekao, normalnim predmetima traje 6+6 meseci, te da je to zakonska odredba.

- Ovo je pesimističko pitanje, probaćemo da nađemo novac - rekao je tada Prodanović, a očigledno da je bivši vlasnik Agrokora uspeo da nađe ovoliku sumu.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA