Nove pretnje Miloradu Dodiku i njegovoj porodici: Telefonski poziv upućen iz inostranstva, a evo šta je muški glas poručio

U Dodikovom kabinetu je potvrđeno da se na telefon javila službenica

  • 8
Predsednik RS Milorad Dodik Foto: Milena Đorđević

Predsedavajućem Predsedištva BiH Miloradu Dodiku i njegovoj porodici danas je ponovo prećeno, javila je Alternativna tv.

Toj tv je u Dodikovom kabinetu potvrđeno da se na telefon javila službenica zaposlena u kabinetu, a poziv je prema pozivnom broju upućen iz Belgije.

Kako se navodi, Dodiku i njegovoj porodici upućene su najgore pretnje i psovke.

Nepoznati glas nakon prijetnji i psovki poručio je "da rat još nije gotov".

Muški glas koji je pretio, govorio je ekavicom.

O pretnjama su obaveštene sve nadležne službe.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sas@

    3. decembar 2018 | 19:15

    Samo neka prete.. Lako je odglumiti ekavicu ili dr. Svu pretnju i nedaj Bože pokusaj da obave ali samo neka se ne mesaju amerikanci i drugi psi rata koji su to vec cinili 90tih.. Svi su jaki na jeziku ali samo dok im Amerika d..e cuva! Evo smo se u....li pretnji, haha..

  • SBH

    3. decembar 2018 | 17:14

    Taj sto je zvao rat mu se dogodio u kuci. Zasto je pobjego u Belgiju ako mu je do rata, nek ide u Siriju u BiH i RS NEK NE DOLAZI. Zar jos postoje fanatici koi razmisljaju o ratu.

  • Deni

    3. decembar 2018 | 18:55

    Kazu da govori Ekavicom, onda moze bit neki kokosar, isilovac sa Sandzaka, jer jedino oni tako govore jer pripadaju Srbiji. U Bosni se znade dialekt. Mile legendo drzi se poslovice? Neboj se psa koji lahe, vec onog koji suti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA