Strašna tragedija u Crnoj Gori: Učenica (15) posle drugog časa otišla iz škole i bacila se pod voz

Ništa nije ukazivalo da bi tako nešto moglo da se dogodi

  • 3

Neverica i tuga šire se Barom zbog prerano i tragično prekinutog života učenice drugog razreda Gimnazije “Niko Rolović” J.K. (16) koja je u utorak posle drugog časa otišla iz škole i bacila se pod voz nedaleko od železničke stanice u Baru.

Nadležni su naložili da se uradi obukcija.

Dan nakon tragedije koja se dogodila u utorak, ne zna se šta je bio razlog da mlada devojka tragično strada na pragu života za koji je kako saznajemo imala planove i bila im veoma posvećena.

- Ne možemo da verujemo. Strašna tragedija. Teško mi je i da pričam. Jeste bila povučena, nije se mnogo družila sa ostalim učenicima iz odeljenja, ali sledeće godine je planirala da nastavi školovanje u Americi. Koliko znam bila je tom planu jako posvećena i prošla je dva kruga testiranja. To ju je usrećilo. Trenirala je odbojku i planirala, ako ode u Ameriku, da tamo u nekom klubu nastavi da se bavi ovim sportom - kaže jedna od profesorki Gimnazije.

U utorak kada se dogodila tragedija ništa nije ukazivalo da bi tako nešto moglo da se dogodi, pišu Novosti.rs.

Na malom odmoru, između prvog i drugog časa, J.K. je razgovarala sa drugaricom iz odeljenja oko referata koji su toga dana trebalo da urade iz umetnosti. Školu je napustila posle velikog odmora, nije rekla da se neće vraćati na naredne časove.

Kako saznajemo, J.K. je u drugom razredu imala lošije ocene nego u prethodnom. Upravo takvi rezultati i vidljivija povučenost bili su razlog zbog kojeg je nedavno razgovarala sa pedagogom Gimnazije, na predlog predmetnih profesora. Međutim, njeno ponašanje nije ukazivalo da će tragično okončati svoj mladi život.

Kad je u pitanju vršnjačko druženje, bila je bliskija sa devojkama s kojima je trenirala odbojku, nego sa učenicima iz Gimnazije. Tokom pohađanja osnovne škole J.K. je takođe bila povučeno dete.

Roditelji J.K. su razvedeni. Ona je živela sa ocem u Baru, majka u Herceg Novom. Starija sestra studira u Beogradu. Motiv da tragično okonča svoj mladi život još je pod velom tajne. Koje nedaće i problemi su je mučili, teško da će se ikada saznati.

(Telegraf.rs/Novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dana

    6. decembar 2018 | 14:39

    Tuga

  • 🐤

    6. decembar 2018 | 13:37

    Tuga i zalost,saucesce porodici.

  • Renata

    7. decembar 2018 | 10:58

    Nedostatak komunikacije s roditeljima.Nedostatak podrske i utehe.Uspeh nije najvaznija stvar u zivotu a roditelji se toga sete tek kad im je dete mrtvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA