≫ 

Pobesneli mladić davio oca, pa nožem nasrnuo na njega, majku i brata: Policija jedva sprečila porodični masakr

Protiv nasilnog mladića M. G. podneta je krivična prijava zbog nanošenja telesne povrede

  • 2

Policija je morala da ispali nekoliko hitaca u vazduh da bi sprečila porodični masakr u skopskom selu Volkovo gde je pobesneli mladić M. G. (22) nožem nasrnuo na svog oca, brata i majku.

- Tokom porodične svađe u selu Volkovo, M. G. je oko 2.20 časova fizički napao, a potom izašao iz kuće i sa nožem pretio njegovom ocu, bratu i majci. Nakon preduzetih mera, dvojica policijskih službenika su ispalili nekoliko upozoravajućih metaka u vazduh, nakon čega su nasilnika savladali i priveli - saopštio je MUP.

O ovom nemilom događaju je obavešten javni tužilac, a lekari Hitne pomoći i Klinike za toksikologiju su M. G. ukazali medicinsku pomoć.

Neposredno nakon saopštenja policije sa novim detaljima porodične drame oglasilo se Osnovno javno tužilaštvo u Skoplju.

Mladiću će biti određena mera pritvora Foto: Wikipedia/Dickelbers

- Osumnjičeni se tereti da je 14. decembra 2018. godine u porodičnoj kući u selu Volkovo tokom porodične rasprave povredio svog oca tako što je uhvatio za vrat i počeo da davi. Na to je reagovao njegov brat koji je uspeo da ga otrgne od oca udarajući ga u leđa. Optuženi je pao na zemlju, a kada je ustao uzeo je nož i sa njime počeo da vitla, nanoseći ocu ubodne rane - ističu iz tužilaštva.

Protiv nasilnog mladića M. G. podneta je krivična prijava zbog nanošenja telesne povrede. Da ne bi ponovo napao svoje roditelje ili pobegao, tužilac je sudu dostavio predlog da mu odredi meru pritvora.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    16. decembar 2018 | 23:51

    Tri najgore stvari koje mogu mladog coveka odvesti u sunovrat to su droga,alkohol i kocka

  • Sasa

    17. decembar 2018 | 08:24

    I bijedan zivot ,okidac za sve na zemlji..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA