"Mama, hajdemo na Sejšele": Banjalučanka se sa svojim sinom bogovski provela na rajskoj destinaciji, a ovo iznenađenje pamtiće zauvek (VIDEO)

"Uvek se lavovski borila za nas, ali je uvek i umirala od brige, kad god bih putovao"

  • 1

Stižu nam praznici, vreme je darivanja, pa mnogi smišljaju šta da poklone najbližima.

Robert Dacešin, svetski putnik iz Banjaluke koji je bukvalno proputovao pola planete, ima sjajnu ideju: odvedite svoju mamu na Sejšele! Naravno, većina sinova nije u prilici da na ovaj način obraduju svoje majke, ali ako ne egzotično putovanje, mogu im pokloniti bar nekoliko minuta svog vremena i maštoviti video, koji je Robert snimio na putovanju s majkom.

- Ako postoji osoba kojoj ću uvek biti zahvalan za sve što je učinila za mene, to je moja mama. Uvek se lavovski borila za nas, ali je uvek i umirala od brige, kad god bih putovao. Govorio sam ti mama, sve će biti OK, ali te nikad nisam uspeo ubediti u to, jer ti si ipak majka - poručio je Robert i izmamio suze mnogim posetiocima svog video bloga.

Dodao je da ga je "nerviralo", što je majka uvek sebe stavljala na poslednje mesto i što je stalno trčala i radila da bi drugima bilo dobro. Zato je mami predložio da se odmori i pozvao je da zajedno otputuju negde daleko "gde su plaže kao pozadina sa računara, a pesak tako mekan da na njemu možeš da spavaš".

I pala je odluka: Mama, idemo na Sejšele!

(Telegraf.rs/Srpska Info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA