≫ 

Uhapšen Davor Dragičević u Banjaluci, njegova žena prenosila događaj na Fejsbuku: "Mi smo u autu, oni voze za nama"

Ovu vest je na društvenim mrežama objavila njegova supruga

  • 38

"Uhapšen je Davor Dragičević" - to je na svom Fejsbuk profilu objavila Suzana Radanović, njegova supruga. Ona nije dala više detalja, sem što se oglasila u tri navrata.

Prvi put je kratko napisala: "Upravo pokušavaju da uhapse Davora", da bi uskoro dodala: "Mi smo u autu, oni voze za nama", pa je dodala: "Uhapsili su Davora", prenosi Radio Sarajevo.

Podsetimo, Davor Dragičević juče je kazao da su mu u dvorište došla tri inspektora kako bi mu uručili poziv za saslušanje u policiji zbog, kako su mu objasnili, ugrožavanja bezbednosti.

Saslušanje bi, kako kaže, trebalo da bude juče. Za policiju je imao poruku.

- Sve i jedan pripadnik MUP-a u dvorište u kuću, u kojoj je živelo moje dete koje ste ubili, nema ulaska. Tražim izuzeće, nema ulaska - kaže Dragičević.

Advokat Dragan Tolimir potvrdio je za N1 da je Davor Dragičević povređen prilikom privođenja i da je bio na odeljenju hirurgije gde je pregledan.

- Stupio sam u kontakt sa njim na hirugiji. Njegova supruga je takođe privedena, deca su sama ostala u kući koju su opkolili. Povredili su ga prilikom privođenja - kazao je Tolimir za N1 te dodao da je na putu prema policijskoj stanici gde će se susresti sa Davorom.

Davor sa nastradalim sinom Davidom Foto: Facebook/Davor Dragičević

Davorov sin David Dragičević nastradao je ranije ove godine. Nestao je u noći sa 17. na 18. mart 2018. godine nakon što se udaljio iz porodične kuće prema centru grada. Telo mladića je pronađeno na ušću pritoke Crkvene u reku Vrbas kod tvrđave Kastel, dana 24. marta.

Prvobitnom policijskom istragom je utvrđeno da je smrt nastala utapanjem, ali bez elemenata krivičnog dela, da bi tužilac nakon tri meseca vršenja predistražnih radnji dana 28. juna 2018. doneo naredbu o sprovođenju istrage protiv nepoznatih počinilaca zbog osnova sumnje za ubistvo.

Davidova smrt je pokrenula višemesečne protestne skupove "Pravda za Davida" na banjalučkom Trgu Krajine koji su proistekli iz istoimene Fejsbuk grupe koja danas broji preko 350 hiljada članova.

VIDEO: Dodik je tokom leta bio naš gost i govorio je i Davidu Dragićeviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola ch

    25. decembar 2018 | 15:19

    Podrska policiji Srpske dostaje Davorove dreke i napadanja ministra policije , presednice i presedavajucega Dodika bez dokaza nekoga prozivati ubicama. E pa dostate Davore pravda za gradane Banja Luke.

  • Slobo

    25. decembar 2018 | 10:55

    Napokon!

  • perica

    25. decembar 2018 | 10:32

    ovako se ne zali i ne trazi pravda! ovako se pere svoja savest za propustima u vezi cuvanja i odgoja deteta, na zalost kad je vec kasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA