≫ 

Odmotava se klupko oko ubistva Miloša Ostojića: Pronađen zapaljen "golf 5" u Istočnom Sarajevu

Desetak policijskih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo okružilo je danas popodne vozilo crnogorskih registarskih tablica

  • 1

U toku je kriminalistička obrada većeg broja do sada privedenih osoba u okviru istrage ubistva Miloša Ostojića u Istočnom Sarajevu, a na području Istočnog Novog Sarajeva pronađen je zapaljen automobil "Golf V" koji se dovodi u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog dela.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske saopšteno je da su pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet, pod nadzorom javnog tužioca, završili uviđaj na mestu gde je sinoć u Istočnom Sarajevu nepoznata osoba izvršila krivično delo teško ubistvo.

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminal, u saradnji sa Policijskom upravom Istočno Sarajevo, u okviru istrage do sada priveli veći broj osoba koja bi mogla da se dovedu u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog dela.

Miloš Ostojić (30) Foto: Privatna arhiva

Jedno od privođenja, možda i najspektakularnijih u ovom slučaju, odigralo se danas kod zgrade Ambasade Sedinjenih Američkih Država u Sarajevu kada su uhapšeni mladić i devojka u automobilu nikšićkih registarskih tablica.

Desetak policijskih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo opkolilo je danas popodne vozilo crnogorskih registarskih tablica.

Foto: Klix.ba

Prema pisanju medija, Avaz.ba, mladić i devojka iz "renoa klia" odvedeni su u Policijsku upravu Novo Sarajevo i dovode se u vezu s likvidacijom Miloša Ostojića. Za sada nije poznat njihov status, odnosno da li su osumnjičeni ili svedoci.

Nepoznata osoba sinoć je u 23.05 sati u Karađorđevoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu upotrebom vatrenog oružja nanijelo teže povrede tridesetogodišnjem M.O, koji je prevezen u Bolnicu "Srbija", gde je nedugo zatim preminuo.

(Telegraf.rs/Srna/Foto: Faktor.ba/Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lukavica - Dobrinja

    2. januar 2019 | 20:34

    Daj Bože, mada ne vjerujem. Miloš ovo nije zaslužio. Roditelji njegovi ovo nisu zaslužili. Svi mi koji ga znamo, znamo da je ljudina od čovjeka ! Bog da ti dušu prosti brate !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA