Otkaz za policajce koji su "priveli" maloletnicu pa joj pijani dali da provoza maricu: Devojka sve snimala mobilnim telefonom

Devojka pozvana na informativni razgovor u policiju, gde je sve priznala

  • 1

Trojica policajaca, iz Slovenije koji su dozvolili maloletnici da vozi maricu dok su oni pili, dobili su otkaz nakon što su njihove žalbe odbačene.

Trojica policajaca su suspendovani od letos jer su maloletnu prijateljicu najmlađeg od njih u kasnim noćnim satima "provozali" u policijskom kombiju, pri čemu su joj dopustili da vozi "maricu" iako nema vozački ispit, a svi su zajedno pili alkohol, preneo je Index.hr pozivajući se na 24.sata.

Od letos su u disciplinskom postupku bili 33-godišnji policajac, njegov 5 godina mlađi kolega i 20-godišnji policijski pripravnik na čiju su ideju pozvali njegovu maloletnu prijateljicu.

Za incident se, prema pisanju hrvatskih medija, saznalo tako što je ona ceo događaj snimala mobilnim telefonom i objavila na društvenim mrežama.

To je primetio policajac, koji radi u unutrašnjoj kontroli policije, te tražio da se slučaj ispita.

Posle toga je devojka pozvana na informativni razgovor u policiju, gde je sve priznala.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA