Oštre reči crnogorskog mitropolita Mihaila: Optužio Srbiju da je sve na laži dobila i naglasio da Crnogorci nisu Srbi (VIDEO)

Narod je burno reagovao na obraćanje crnogorskog mitropolita

  • 88

Miraš Dedeić, alias Mihailo, mitropolit kanonski nepriznate Crnogorske pravoslavne crkve, održao je zanimljivo obraćanje na Badnji dan u Cetinju.

On je citirao srpskog pisca Dobricu Ćosića: "Srbija je sve na lazi dobila". Istakao je i da Crnogorci nisu Srbi, već narod koji obnavlja svoju državu.

Vladika Mihailo je poznat po otvorenom odnosu prema stradanju Bosne i Hercegovine tokom agresije.

On je jedini verski poglavar koji smatra da se u Srebrenici dogodio genocid.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan Cg

    10. januar 2019 | 23:47

    Nema potrebe davati medijski prostor predvodniku sekte.Narod u Crnoj Gori zna samo za jednu crkvu od Nemanjica pa do danas i tako ce biti dok postoji CG a to je SPC!! Na ovu budalu u Cg niko ne obraca paznju bez par komunjara koji se ne znaju ni prekrstiti, ali dace Bog i oni se pameti dozvati. Pozdrav od prave Crne Gore

  • Crnogorac

    10. januar 2019 | 23:43

    Nije u redu da objavljujete clanak u kom ovog covjeka nazivate Mitropolitom. Druga primjedba na vas clanak je ta sto niste naveli da ne postoji nikakva bogomolja u kojoj bi neko ko vjeruje u ovo mogao da se pomoli, osim njihovih privatnih garaza i stanova. Takodje mislim da ste trebali da objavite foto albume sa parkinga, parkova i slicnih povrsina, na kojima oni pale nekakvo granje i cepanice nazivajuci to badnjacima. Jos je veci paradoks to sto se objavljuje da je ovo neka podrzavana crkva od strane cenogoraca, a snimci iz Podgorice jasno pokazuju da je pored ove jedne budale, tu bilo prisutno jos nekih 10-tak vecih budala od ovog idiota.

  • Bosko

    10. januar 2019 | 23:41

    E jado jadni i preci ti se u grobu prevrcu sram te bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA