Da ponovimo vest godine: Hrvatski voditelj napravio urnebesnu šalu na račun propale nabavke borbenih aviona (VIDEO)

Njegov nastup u vestima je privukao veliku pažnju, pa je kao i uvek postao hit na društvenim mrežama

  • 7

Hrvatski voditelj Zoran Šprajc kratkom i šaljivom odjavom odlučio da obeleži propalu nabavku borbene eskadrile F-16 u Republici Hrvatskoj.

- I na kraju ponovimo još jednom vest godine - rekao je, a potom udario igračku aviona koja mu je stajala na stolu i koja se potom se strmoglavila i pala - baš kao i pomenuta nabavka.

Šprajc je imao i nadahnuti govor o ministru Damiru Krstičeviću, predsednici Kolindi Grabar Kitarović i premijeru Andreju Plenkoviću.

- Konkurs za nabavku eskadrile borbenih aviona kao da su vodila mala deca, a mališanima je to trebao biti najveći i najdraži božićni poklon ove godine. Ali eto, deca ko deca, hteli su se igrati sa velikim momcima, pa ih ovi izigrali ali zato mi nećemo.

Za malog Damira i njegove prijatelje koji su ostali bez svojih aviona mi smo pripremili komplet koji će im omogućiti da se i oni igraju pilota i aviona. Za njih smo pripremili jedan aviončić, dosta je jeftiniji od ovih koje su momci hteli da kupe.

Cela eskadrila ovakvih koštala bi negde oko 80 evra, dakle realno za te novce mogli bi i Srbima kupiti jednu eskadrilu čisto da ovi naši imaju sa kim da se igraju.

A pripremili smo im i jednu pilotsku kacigu, malo jeste zastarela ali taman je u skladu sa tehničkim standardima koje danas ima Hrvatsko ratno vazduhoplovstvo, a koje će nam nakon ovog konkursa po svemu sudeći takvo još dugo ostati.

Ali evo jako je važno i da ima dihalicu sa kojom se može otići visokooo... Skroz u nebo pod oblake kako to vole naši zaigrani mališani iz MORH-a.

Evo kaciga je meni malo mala, piloti nekad nisu bili ovakve glavonje ali malom će Damiru biti taman. I sad, kako se igramo, evo tu je palica pa Damire, pazi na raketu - poručio je Šprajc.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • imenjak

    11. januar 2019 | 14:14

    Svaka cast na Humoru. Treba se znati i smejati na sopstveni Racun. Za pohvalu. S' postovanjem

  • Bruce Lee

    11. januar 2019 | 14:12

    Kakav car :) Ovo se zove zdrav humor :)

  • Rodjo

    11. januar 2019 | 20:19

    Oni pokusavaju dodvoravanje Izraelu zbog progona Zidova u 2 sv ratu. Tesko ce se oprat od ustaske prljavstine. Nema tog deterdzenta jos a nit ce ga bit.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA