≫ 

Oglasio se Davor Dragičević, koga traži policija, poslao novu poruku: "Ja ću jednog dana leći pored njega, da ga čuvam i grejem" (FOTO)

On se na pravoslavni Božić javio video snimkom, a sada je poslao poruku

  • 13

Suzana Radanović, majka tragično nastradalog Davida Dragičevića, objavila je na Fejsbuk grupi "Pravda za Davida" još jednu poruku Davora Dragičevića, koji je nestao krajem decembra u Banjaluci i za kim je policija raspisala poternicu.

On se prvi put od nestanka oglasio snimkom na pravoslavni Božić, a sada je preko bivše supruge poslao novu poruku.

Dragičević je poručio kako više "đakca nema, ali ima svoju reč datu na njegovom grobu" i da ni on ni grupa "Pravda za Davida" neće odstupiti od borbe do kraja.

Njegovu poruku prenosimo u celosti:

"Dragi moj sine dušo moja, dragi naš Davide dušo naša. Ubicama, institucijama, režimu i vlasti te ne dam, nisam dao ni 26. marta 2018. god. I ne dam te nikad dušo tatina. Neće nam Lukač, Ilić, Ćulumi, Karani, Vreće, Leptiri, Burle, Biserka, Bajići, zatreti seme i prezime sine moj, ponosu tatin.

Ubice su uzele zakon, ustav, institucije, mup, tužilaštvo u svoje krvave ruke, krv je sveža i još teče ubice. Ja Đakca nemam, gotovo je, imam svoju reč datu njemu na grobu 07. aprila 2018. god. Istinu znam treba mi pravda za Davida.

Davorovu poruku je objavila njegova bivša supruga Suzana Printskrin: Facebook

Ja ću svakako jednog dana leći kraj njega, da ga grejem i čuvam. Ubice više nemaju gde ni kuda, neće priznati zločin, a ni ja ni grupa PZD nećemo odstupiti od naše borbe do kraja.

Njihovi montirani procesi me ne zanimaju, jedino što mogu to je da me ubiju kao Davida, ali neću im dati tu priliku ni šansu. Uskoro sa vama, voli vas Ćaća i idemo do kraja. Ubice oprosta i zaborava nema. Ja sam spreman", poručio je Davor.

VIDEO: Davidova majka postavlja pitanja policajcu, ovaj ćuti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    16. januar 2019 | 15:53

    Ako si siguran ko su krivci resi to i gotovo

  • Aleksandar

    16. januar 2019 | 15:56

    U koju prijateljsku ambasadu ste se sklonili gospodine? Ko Vam od prijatelha sroskog naroda daje podršku?

  • Milić od Milića

    16. januar 2019 | 22:43

    I opet režimski botovi i dodvorice napadaju Davora umjesto nadležne za otkrivanje, hapšenje i proceduiranje Davidovoga ubice. Pitam se koliko može u njima bitl neljudskosti da su spremni da vode hajku na porodicu žrtve umjesto na počinioce ubistva i njihove zaštitnike? Imam utisak da se neki prosto uprepadnu kada se Davor oglasi i pokaže da je živ i odlučan da raskrinka mafiju koja stoji iza Davidivoga ubistva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA