Penzioner, koji je do suza nasmejao region da ima "lek za grip", sad ima još jedan savet (VIDEO)

Svoju izjavu završio je sa rečenicom da bolest ne postoji

  • 12

Video-snimak penzionera (82) iz Zagreba koji je "pronašao" lek za grip i "napao" stare da su oni krivi što je zdravstvo propalo uz opasku "vežbaj pi..a ti materina", postao je viralan. Pošto je Toni nasmejao ceo region, objavljena je cela njegova izjava.

Gospodski obučen, mladolikog izgleda penzioner Toni odaje utisak da može da da pravi odgovor na pitanje o gripu. I dao ga je, ali tako da je zabavio sve ljude iz regiona koji su pogledali snimak u kom on ima glavnu ulogu.

- Ne postoji gripa zlato moje. 82 godine nikad bolestan, nikad kod doktora. Sramota, penzioneri su uništili zdravstvo. Boli me ruka, boli me noga, sve me boli... Vežbaj, pi..da ti materina - rečenice su koje je penzioner izgovorio, a koje su se našle na prvom snimku.

Na drugom snimku zabeleženo je još Tonijevih "bisera" koji su doveli do suza veliki broj ljudi.

- Tri sata vežbam svaki dan i sve porazbijam u 82 godine. Nikad niti tabletu nisam pio. Zdrav duh u zdravom telu. Digni se ujutru, umi se hladnom vodom, muški, skidaj se go. Bakcili su najlukaviji, znaju oni gde idu. Gde će da leži 10, 15 dana, e tu će oni ići. Kod mene nema šta da traži. Svaki dan sam napolju. Takvi svi treba da budu - kazao je Toni za N1.

Zdravstvo propada jer ima više starih nego mladih, kako kaže penzioner, i dodaje da oni koji se žale da ih boli koleno treba da vežbaju govoreći "pa vežbaj koleno, je..te".

Svoju izjavu završio je sa rečenicom da bolest ne postoji i da sve zavisi samo od osobe.

VIDEO: Posle ovog videa svi idemo u šetnju bar pola sata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA