Ona htela da raskine, a on je silovao, ucenjivao fotografijama i pretio: Muškarac iz Varaždina zaradio i milion i po zbog podvođenja svoje devojke

Muškarac (57) je pretio da će ubiti nju i njenu porodicu i da će dići kuću u vazduh, a više puta ju je i fizički napadao i silovao

  • 0

Državno tužilaštvo u Varaždinu je donelo rešenje o sprovođenju istrage protiv muškarca (57), koji je osumnjičen za silovanje i podvođenje, navodi 24sata.hr.

Sumnjaju da je muškarac od septembra 2016. do novembra 2018. godine u Čakovcu i Zagrebu, nakon što je žena htela da prekine intimnu vezu s njim, zatražio da nastave vezu i zapretio da će poslati njene eksplicitne fotografije i video snimke njenoj porodici. Pretio je da će ubiti nju i njenu porodicu i da će dići kuću u vazduh, a više puta ju je i fizički napadao i silovao. Sumnjaju da je od januara 2017. do novembra 2018. na internetu objavljivao oglase za pružanje seksualnih usluga i dogovarao s većim brojem muškaraca da im žena za od 500 do 1.000 kuna (od 8.000 do 16.000 dinara) pruža seksualne usluge u njegovim stanovima u Čakovcu i Zagrebu.

- To je žrtva i činila u strahu od fizičkih napada osumnjičenog i pretnji, a primljeni novac je predavala njemu. Na opisani način on je stekao protivpravnu korist u iznosu većem od 100.000 kuna (oko 1.500.000 dinara).

Optuženi je u istražnom zatvoru zbog opasnosti od uticaja na svedoke u istrazi i opasnosti od ponavljanja kaznenih dela.

VIDEO: Policija uhapsila čoveka osumnjičenog za silovanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA