≫ 

Brutalno ubistvo tučkom za meso u Hrvatskoj: Nepoznati napadač pozvonio na vrata stana deke (92) i bake (87) i počeo krvavi pohod

Starica je ispričala kako muškarac iz zgrade u kojoj žive uradio ovaj strašan zločin

  • 3

U Solinu je sinoć u svom stanu pronađeno telo ubijenog 92-godišnjeg muškarca, a 87-godišnja žena iz istog stana s teškim telesnim povredama primljena je u splitsku bolnicu.

Policija je navela da je jedna osoba dovedena u službene prostorije, ne precizirajući radi li se osobi koja se dovodi u vezu sa krivična dela.

Kako piše Dalmacija danas, 92-godišnji muškarac je pretučen i podlegao je povredama.

Prema nezvaničnim informacijama, udarci su zadati tučkom za meso, a pretučena starica ima teške povrede, ali  je pri svesti. Ona je dobila udarce u predelu glave.

Smrtonosne povrede su najverovatnije zadate tučkom za meso Foto: Pixabay

Kako se navodi, ona je ispričala da je u njihov stan ušao mlađi muškarac iz zgrade u kojoj živi i isprebijao i preminulog muškarca i nju.

Prema njenoj priči, kada je napadač napustio stan, ona je u krvi uspela da se dovuče do komšije koji je pozvao Hitnu pomoć i policiju.

Takođe se nezvanično saznaje da je uhapšen 24-godišnji mladić i da policija istražuje da li je bio pod utiecajem alkohola i droga i kakvo je njegovo psihičko stanje.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Patriota

    25. januar 2019 | 11:05

    Jadni ljudi,.toliko godina zajedno proziveli i pri kraju zivota da im naleti ovaj manijak... Sigurno su zrtve Srpske nacionalnosti, a ova bitanga Hrvatske, koja je naucena da mrzi sve ono sto je Srpsko...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA