Majda i Jovan u kući imaju i Kuran i Bibliju: Ovaj prelepi par drži lekciju o ljubavi celom Sarajevu

Oni nisu pripadnici većine koja je zanesena mržnjom i fašizmom

  • 71

Sarajevo je nekada slovilo za grad sa najviše “mešanih” brakova. Međutim, devedesetih su stvari pošle po zlu, te je Sarajevo za razliku od nekadašnjeg socijalističkog grada danas postao podeljen grad po etnično-verskoj liniji.

Međutim i danas Sarajevo ima nekadašnji multikulturalni status, ali nažalost u mnogo manjoj meri. Jedan od tipičnih predstavnika multikulti para su Majda i Jovan. Ona je iz Bugojna, a Jovan iz (Istočnog) Sarajeva.

Oni nisu pripadnici većine koja je zanesena mržnjom i fašizmom, oni su danas sasvim običan par, par ljubavi, par poštovanja i par divljenja. Interesantna je činjenica da su njih dvoje bez većih problema prihvaćeni kao takvi. Nije bilo pobune ni sa njene ni sa njegove strane.

Danas svoju ljubav neguju u Sarajevu (Istočnom), žive skladno i bez problema i bez onih koji su ih osudili, jer kako je Majda navela “oni koji su nas gledali  popreko, više nisu u našem životu jer sa takvima ne želimo da imamo kontakt”.

Zajedno neguju islam i pravoslavlje. U kući imaju i Kuran i Bibliju, slave sve praznike kojima pripadaju oboje, sve zajedno i bez ikakvih podjela.

(Telegraf.rs/Hayat.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mia

    29. januar 2019 | 00:10

    Pa i ona je srpkinja samo sto su joj preci Ppresli u Islam..

  • SARA

    29. januar 2019 | 00:05

    Konacno jedna lepa prica,ziveli srecno i dugo i svaka Vam cast,pametni ljudi,to sto su oni izbacili sve one koji su bili protiv njihove veze tako bi svako trebao izbaciti one negativne,ja isto to radim ;) zivot je lepsi onda

  • Cedo

    28. januar 2019 | 23:36

    E moj Jovane...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA