Daruvarac pušten iz zatvora, bez ikakvih mera opreza: Nakon što je izmlatio bivšu devojku i razbio umivaonik njenom glavom, može slobodno da joj priđe!

Darko Kovačević Daruvarac 10. januara nepravosnažno osuđen za pretnje i brutalno premlaćivanje 18-godišnje Zadranke L. G., u nedelju danas je pušten na slobodu do pravosnažnosti presude

  • 16

Darku Kovačeviću Daruvarcu (31), nasilniku koji je brutalno premlatio tinejdžericu Lorenu Gurlicu (18) je ukinut istražni zatvor. Potpuno slobodan, bez ikakvih mera opreza, izašao je jutros iz zatvora nešto pre osam sati.

Podsetimo, vanraspravno veće Opštinskog suda u Zadru u petak je odbilo predlog zadarskog tužilaštva koje je tražilo određivanje novih mera opreza 31-godišnjem Darku Kovačeviću "Daruvarcu".

Daruvarac će, danas nakon izlaska na slobodu, moći da se približi žrtvi, u čijoj neposrednoj blizini i živi, neće morati da se javlja u policiju, a vratiće mu i pasoš. Takođe, "Daruvarac" će moći da pobegne u Bosnu i Hercegovinu, čiji je takođe državljanin.

Daruvarac je na Opštinskom sudu u Zadru 10. januara nepravosnažno osuđen za pretnje i brutalno premlaćivanje Zadranke, njegove bivše devojke. On je u brutalnom prebijanju njenom glavom razbio umivaonik u toaletu kafića.

Uznemirujuće fotografije pretučene devojke Foto: Instagram

Lorena je 13. juna 2018. godine oko 21 sat došla u isti kafe-bar bez povoda ju je udario glavom u potiljak.

Zatim je za njom otišao u WC optuživši je da ga vara, opalio joj je dva do tri šamara, a potom je u nameri da je teško povredi počeo udarati šakama po glavi. Kad je u wc ušao Ante Kokić i rekao: "Nemoj je toliko tući, ubićeš je", istom je odgovorio "To i želim".

U jednom trenutku Lorena je pobegla u drugi wc. Ponovo je ušao za njom i ponovo je počeo da je tuče šakama u glavu, a u jednom trenutku je uhvatio za glavu i sa njom dva, tri puta udario u umivaonik, zbog čega je oštećena Lorena pobegla u unutrašnjost kafe-bara, gde ju je okrivljeni bez povoda i uz prisutnost drugih osoba hvatao za kosu, bacao na pod, a potom je i udarao otvorenim dlanovima i zatvorenim šakama, kao i nogama u telo i glavu, zbog čega je oštećena Lorena Gurlica zadobila teške telesne povrede.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komentator

    10. februar 2019 | 09:39

    Čitam i ne mogu da verujem. "Daruvarac će, danas nakon izlaska na slobodu, moći da se približi žrtvi, u čijoj neposrednoj blizini i živi, neće morati da se javlja u policiju, a vratiće mu i pasoš. Takođe, "Daruvarac" će moći da pobegne u Bosnu i Hercegovinu, čiji je takođe državljanin." Moram da pitam: Ljudi, da le ste vi normalni???????? Ako je osuđen, ne može dobiti pasoš dok kaznu ne odsluži. Ovako ga više nećete videti, a mogao bi da napravi još neko nedelo. "Svaka čast". Sramota

  • Skipi

    10. februar 2019 | 09:55

    Jadnik....

  • Rango

    10. februar 2019 | 09:31

    Strašno stvarno strašno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA