Najposećeniji vikend na Jahorini obeležio i milioniti prolaz na ski stazi

Olimpijski centar „Jahorina“, u dosadašnjem delu sezone, beleži porast broja skijaša u odnosu na prošlogodišnju rekordnu sezonu za čak 36 odsto, dok je ovaj vikend bio najposećeniji sa gotovo 20.000 zadovoljnih skijaša i bordera. U OC Jahorina ovaj porast smatraju velikim uspehom, posebno kada se uzme u obzir opadajući trend broja skijaša u celom svetu

  • 0

Takođe, već 73. skijaškog dana, Olimpijski centar se može pohvaliti ostvarenim milionitim prolazom na ski stazama, što je takođe značajan podatak budući da je u toku tek prva polovina  sezone. Nagradu za milioniti prolaz, vaučer za skijanje i kacigu koja je ujedno i apel svim skijašima i borderima da paze na svoju i bezbednost drugih, osvojila je sedmogodišnja Milena Đukanović koja je, kako kaže, prošle godine naučila i zavolela skijanje upravo na olimpijskoj Jahorini.

Na skijalištu Jahorina, skijašima i borderima su trenutno na raspolaganju svih sedam instalacija, 40 kilometara staza i tri poligona za obuku. Savršeni uslovi za skijanje najavljeni su do kraja februara dok se, prema prognozi, snežne padavine očekuju i u narednih pet dana, što će dodatno poboljšati uslove za sve ljubitelje skijanja.

Foto: Promo

Pored toga, Olimpijski centar „Jahorina“ pripremio je i brojna uzbudljiva dešavanja u predstojećem periodu, poput humanitarne trke „Podrži život“ koja će se na stazi Poljice održati u nedelju, 24. februara sa početkom u 11.30 časova, zatim veliki osmomartovski spektakl uz koncerte Dragane Mirković, Nikoline Kovač i Dejana Petrovića sa Big bendom. Nakon toga, biće održan i ženski vikend, kao i promo vikendi sa popustom od 20 odsto na sve ski karte. Jedno od značajnih dešavanja je i  „Trka poznatih ljubitelja Jahorine“ koja će se na Poljicama održati 2. marta, ali i atraktivno takmičenje Red Bull Home Run, koje će na Jahorini 16. marta ugostiti veliki broj zaljubljenika adrenalina i sigurno im omogućiti dobar provod i zabavu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA