≫ 

Hrvatska političarka pronađena mrtva u svom stanu: Komšinica je pronašla kako leži na podu

U Živom zidu Rijeka su potvrdili da je njihova kolegica preminula i dodali da se za sada još uvek ne znaju svi detalji

  • 0
Foto: Rijeka.hr

Poslanica Živog zida u Rijeci, Mirjana Jukić pronađena je juče mrtva u svom stanu. Obdukcijom je danas utvrđeno da je riječka gradska zvaničnica umrla prirodnom smrću, piše Novi list.

Jukić je imala 48 godina. Iz riječkog Živog zida su javili da ih je o tragičnom događaju obavestila njena komšinica koja ju je videla kroz prozor kako leži na podu u stanu.

Mirjana Jukić rođena je 20. aprila 1970. godine, a u Gradsko veće ušla je pre dve i po godine kad je Živi zid na lokalnim izborima bio u koaliciji sa Akcijom mladih. Kao gradska poslanica nije se previše eksponirala, ali upućeni kažu da je bila jako angažovana kad je reč o socijalnim pitanjima.

Krajem decembra prošle godine podržala je proračun Vojka Obersnela, što je izazvalo velike napade na nju od kolega iz Živog zida. Mirjana se tada razišla s kolegama, ali na stranicama Grada Rijeke još uvek piše da je pripadnica Živog zida.

U Živom zidu Rijeka potvrdili su za "Novi list" da je njihova koleginica preminula i dodali da se za sada još uvek ne znaju svi detalji.

- O ovom tragičnom događaju nama je javila njena komšonica koja je rekla da ju je videla kroz prozor da leži na podu u svom stanu. Nakon toga je pozvana policija koja je provalila u stan i utvrdila da je naša kolegica preminula. Detalje ne znamo, ali smo šokirani ovom tragedijom. Zbog solidarnosti sa porodicom i prijateljima preminule, odlažemo sva javna istupanja za ovu nedleju radi žalosti mnogih članova i priprema oko pogreba - naveli su iz Živog zida.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA