Bosanski "lovac na ucenjene glave" na mestu ubistva: Znao sam da je Edin Gačić na ovom terenu, 7 noći sam ga tražio sa puškom (VIDEO)

Zijad Beganović zvani Rojnik sam je tragao za ubicom, on je vlasnik lovačke kolibe u čijoj se blizini odigrao vatreni obračun

  • 2

Potraga za višestrukim ubicom Edinom Gačićem uznemirila je građane Bosne i Hercegovine, koji su strahovali za svoje živote. Čak 1.200 policajaca je nekoliko dana tražilo Edina, a juče je ovaj hladnokrvni zločinac ubijen prilikom razmene vatre sa policijom.

Juče je objavljena informacija da su vlasti BiH raspisale nagradu od 25.000 evra za podatke koji bi doveli do Edinovog hapšenja.

Zijad Beganović zvani Rojnik sam je tragao za ubicom sedam dana. On je vlasnik lovačke kolibe u čijoj se blizini odigrao vatreni obračun policije i Edina Gačića. O ovoj situaciji je progovorio za "Avaz.ba".

- Policajci su ovih dana stajali i dežurali. Juče je bilo 30 ili 40 specijalaca. Svaku noć, ja sam, dok je bila potraga, bez policije tragao. Policija me poznaje i pozdravlja. Juče sam do Tarčina došao, specijalac iz Tuzle me pitao jesam li naoružan, ja sam rekao da imam pušku i da mi je oduzmu ako hoće. On je rekao: "Nemoj samo sam", a ja sam im rekao da sam najsigurniji tako. Pitali su me šta mislim da li je na ovom terenu ubica, rekao sam da je hiljadu posto i da će biti uhvaćen do mraka - izjavio je Beganović.

Podsetimo, Edin Gačić ubio je četiri osobe. Za dve je služio zatvorsku kaznu. Nekoliko meseci nakon što je pušten iz zatvora, u ponedeljak, je ubio vlasnika jedne prodavnice, a u subotu uveče i policajca kome je uzeo oružje. Policija ga je locirala u utorak ujutro, a u poslepodnevnim satima nakon vatrenog okršaja su ga i usmrtili.

(Telegraf.rs/Avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA