≫ 

"Osta sine kuća prazna, tvoja soba, tvoj miris...Ti si sad u zemlji, ja van zemlje": Davor Dragičević se emotivnom porukom obratio nastradalom sinu

Davor se nalazi na nepoznatoj lokaciji od 30. decembra prošle godine, kada je policija raspisala poternicu za njim

  • 15
Davor Dragičević i David Dragičević Foto: Facebook/Davor Dragičević

Otac stradalog Banjalučanina Davida, Davor Draguičević, objavio je emotivnu poruku na društvenim mrežama na kojima se ponovo aktivirao nakon što je napustio BiH, a policija za njim raspisala poternicu.

- Pre godinu dana imali smo jedan drugog, kuću, cuku, zagrljaj, poljubac, osmeh tvoj najdraži na svetu. Ti si sad u zemlji, ja van zemlje. Dušmani te ubiše, mene još nisu. Ubice sa svojom decom, ja bez tebe i tvog osmeha.

Osta sine kuća prazna, tvoja soba, tvoj miris. Bez tebe ne mogu, ne ide. Znaš da te tata voli. Evo i godina dana će kako mi te nema, nema ni u san da te bar tata vidi. Ja svoj put znam sine moj, dušo moja. Tata sve zna. Voli te tata, dušo moja. Uzeli ste mi Đakca, uzeću vam sve - napisao je Davor.

On se nalazi na nepoznatoj lokaciji od 30. decembra prošle godine nakon protesta i nakon što su građani Banjaluke i grupe Pravda za Davida oterani sa Trga Krajine, pa im je zabranjeno okupljanje na istom. Prvi put se oglasio snimkom 7. januara i poručio da je živ i zdrav. Poručio je da ga jedino još mogu ubiti, ali da neće odustati od borbe za pravdu.

On i majka Suzana kazali su ranije da će Davidovo telo premestiti u Austriju, a sada su navodno predali zvanični zahtev za ekshumaciju njegovog tela.

Ovu informaciju objavila je majka Suzana na grupi “Pravda za Davida”. Zahtev su predali u nadležnoj opštni u Banjaluci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sele

    13. februar 2019 | 15:32

    Ako već sve znaš obelodani sve i uradi posle toga to šta si naumio i gotova priča a ne sam trtljaš postao si smešan svima !!! I ljudi misle da si uzeo pare od stranih službi koje te koriste !!!

  • Wien

    13. februar 2019 | 15:49

    Koga briga sta ovaj licemjer prica....mrtvo dijete sramoti ....prodao se za saku pirinca....

  • Tanče

    13. februar 2019 | 15:14

    Aman bre čoveče, ako voliš sina pusti ga nek počiva u miru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA