Radnici u centru Trebinja otvorili šaht da poprave cev, a iz njega siknule zmije. Ovo iznenađenje pamtiće dok su živi

Nesvakidašnji susret sa zmijama usred zime imali su Trebinjci

  • 4

U centru Trebinja kod mosta Iva Andrića danas se odvijala prava drama, kad su radnici trebinjskog "Vodovoda" pošli da promene cev koja je pukla.

Nakon što su otvorili šaht, ugledali su dve zmije i pozvali vatrogasce i zaposlene u ustanovi "Ekologija i bezbednost" Trebinje.

Mišo Pamučina, radnik ovog preduzeća, spustio se da ubije zmije koje su radnici vodovoda videli, ali je kad se spustio dublje, ugledao deset do petnaest zmija različitih veličina omotanih oko cevi.

- Nisam mogao da verujem šta vidim. Kako su osetile da se nešto dešava počele su se komešati i dizati glavu, tada sam shvatio da sam u uskom prostoru da bih bilo šta uradio, već da mogu samo nastradati - priča Mišo za Srpskainfo. Navodi da potom pozvao kolege u firmi da ih obavijestim na šta sam naišao.

- Majstori iz "Vodovoda" su uspeli rešiti kvar sa drugog mesta, a ja sam zapalio deo oko šahta, jer je to bilo jedino rešenje, pošto je poznato da zmije beže od dima. Neverovatno je da su bile omotane oko glavne vodovodne cevi koja je izuzetno hladna, i to u centru grada - priča Mišo koji radi i kao deminer.

On kaže da je bio u mnogo opasnih situacija do sada, ali da je ova danas bila nešto, na šta ni u snu nije mogao pomisliti da će se sa tim suočiti.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dušan Kajfeš

    15. februar 2019 | 06:27

    Ito baš ove američke čegrtuše sa slike? Strašno

  • Дејан Младеновић

    15. februar 2019 | 01:21

    Ау ово са слике чудовиште пљунути рамуш харадинај

  • Juf

    15. februar 2019 | 02:54

    Znaci bio je grupnjak u rupi .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA