≫ 

Šta će biti sa telom monstruoznog ubice: Edina Gačića nema ko da sahrani - majku je ubio, a sestra ne želi da čuje za njega

Otac mu je umro, majku je ubio 2002. godine, a njegova sestra niti iko drugi od rodbine još se nije javio sarajevskoj policiji radi preuzimanja tela

  • 25

Telo ubijenog višestrukog ubice, 43-godišnjeg Edina Gačićalikvidiranog u utorak kod Kiseljaka nakon višednevne policijske potere u središnjoj Bosni, nalazi se u prosekturi (ustanovi za seciranje leševa) sarajevskog groblja Bare gde će biti obavljena obdukcija.

Potom bi telo ubijenog ubice trebalo biti sahranjeno, ali Nezavisne novine pišu kako se još niko nije javio da ga preuzme.

Otac mu je umro, majku je ubio 2002. godine, a njegova sestra niti iko drugi od rodbine još se nije javio sarajevskoj policiji radi preuzimanja tela, pišu Nezavisne novine.

- Evidentno je da 24 sata nakon što je likvidiran niko, baš niko nije zvao policiju da pita kako da preuzme telo. Niti je policiju zvala rodbina, niti bilo ko drugi - kazao je neimenovani izvor iz MUP-a Kantona Sarajevo.

On je ubijen u utorak u okršaju sa policijom Foto: avaz.ba/T. Saletović

Do policije pokušava doći i Sadmir Tarić, koji tvrdi da je Gačić pronađen na osnovu njegove informacije te traži obećanu nagradu od 50.000 maraka (oko 190.000 kuna).

- Kao što smo rekli na konferenciji za medije, nakon policijskog izveštaja utvrdićemo činjenice u vezi s raspisanom nagradom. Obavestio sam ministra MUP-a da porazgovara s osobom koja tvrdi da joj pripada nagrada - kazao je premijer Kantona Sarajevo Edin Forto.

Gačić je u svome krvavom pohodu pretprošlog ponedeljka u okolini Konjica ubio trgovca Sauda Sultanića, a u subotu kod Sarajeva policajca Mahira Begića. Prethodno je robijao zbog ubistva svoje majke Sifete te bivšeg ratnog saborca Ismeta Gunića.

Po izlasku iz zatvora trebalo je da bude na psihijatrijskom lečenju, ali zbog propusta u sistemu to se nije dogodilo. U Banjaluci bio je pod svakodnevnim nadzorom MUP-a Republike Srpske pa je verovatno zbog toga otišao na područje Federacije BiH gde je počinio spomenuta dva ubistva i danima bežao policiji.

(Telegraf.rs/Nezavisne.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • niko

    15. februar 2019 | 16:41

    Svi vi sto ga podrzavate i zalite za njim dali bi tako isto komentarisali da je ubio ne daj boze nekog vaseg bliznjeg. Kakvi ste vi bolesnici

  • Licemerka

    15. februar 2019 | 15:05

    Ovaj čovek je zlostavljan još kao dete. Otišao u rat, da odbrani svoju zemlju. Stavili ga u grupu sa mudžahedinima koji su ih drogirali da bi ubijali. Kada je od države zatražio potvrdu da je učestvovao u ratu - nisu mu dali. Stvara se u njemu revolt i nije ni čudo što se kasnije sve ovo izdešavalo. 😭

  • Cika Velja

    15. februar 2019 | 15:35

    Sestro...sahrani brata...!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA