Udario osmogodišnje dete, pa auto potopio u jezero: Policija ga identifikovala posle više od 3 godine

Mogući krivac ove saobraćajne nezgode mogao bi da bude I. G, koji je, da bi prikrio saobraćajnu nezgodu, potopio vozilo u jezero Vidara

  • 0

Tužilaštvu Tuzlanskog kantona biće dostavljen izveštaj protiv osobe čiji su inicijali I. G. (22) zbog sumnje da je u Gradačcu, 19. decembra 2015. godine, nepoznatim vozilom udario osmogodišnje dete, nakon čega je pobegao, saopšteno je danas iz kantonalnog Ministarstva unutrašnjih poslova.

Povređeno dete prevezeno je u Dom zdravlja Gradačac, a potom u Univerzitetski klinički centar Tuzla, gde su mu lekari konstatovali teške povrede.

POTOPIO VOZILO U JEZERO VIDARA

Policija je, radeći na rasvetljavanju ovog krivičnog dela u saradnji sa građanima, saznala da bi mogući krivac ove saobraćajne nezgode mogao biti I. G, koji je, da bi prikrio saobraćajnu nezgodu, potopio vozilo u jezero Vidara, prenosi Srpskainfo.

Ronioci ronilačkog kluba "Vidara" iz Gradačca su, postupajući prema naredbi tuzlanskog Kantonalnog tužilaštva juče u jezeru Vidara pronašli i izvukli vozilo „micubiši“, koje su prevezli u policijsku stanicu radi veštačenja.

I. G. IZ OPŠTINE GRADAČAC

Policija je izvršila kriminalističku obradu nad  I. G. koje je nastanjeno na području opštine Gradačac, zbog sumnje da je počinio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog prevoza i neukazivanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA