≫ 

Jasminin otac mi je rekao da se javila, da će na fakultet: Komšija u šoku kad je čuo da je pronađena u zamrzivaču

Potresne scene u mestu u kom je u zamrzivaču nađeno telo

  • 0

Pronalazak leša u zamrzivaču u porodičnoj kući u Palovcu potresao je stanovnike tog malog mesta u Međimurju, a dodatno je šokirala informacija da je navodno reč o njihovoj meštanki Jasmina Dominić, koja je nestala još pre 19 godina kada je imala 23 godine.

Policijska uprava međimurska sazvala je hitnu konferenciju za novinare na kojoj je iznela nove detalje o ovom slučaju.

- Juče malo posle 12 časova policija je primila dojavu da je u kući u Palovcu pronađen leš nepoznate osobe. Zamenica županijske državne tužiteljke je na licu mesta utvrdila da je u zamrzivaču leš nepoznate osobe, koji je prebačen na patologiju u bolnicu u Čakovec, gde će se obaviti obdukcija. Postoji sumnja da je pronađeno telo nestale ženske osobe rođene 1977, a čiji je nestanak prijavljen 2005. godine. Pronađenoj osobi se gubi trag od 2000. godine. U subotu u večernjim satima uhapšena je 45-godišnjakinja, a istraga je u toku -  izjavio je načelnik policije.

Foto: Wikipedia/Suradnik13

Komšije još uvek ne mogu da se oporave od šoka, a jedan od njih je za medije ispričao kako je izgledalo hapšenje u subotu.

- Kada sam video policiju u ulici, mislio sam da idu u redovnu kontrolu. Kada su počeli da se presvlače u bela odela, onda nam je sinulo da bi to moglo biti to, da su našli nestalu - rekao je jedan od komšija.

Otkrio je da se s porodicom Dominić dobro poznavao, bili su kućni prijatelji. Posebno je dobar bio s Jasmininim ocem koji je prije nekoliko godina umro od raka pluća. Bio je jako vezan uz kćer, kaže susjed, i do smrti se povremeno vraćao na tu temu iako je o tome teško govorio.

- Jasmina je rođena kao i moja ćerka, isti dan. Išle su zajedno u osnovnu školu. S njenim ocem sam igrao fudbal i bili smo si dobri, posećivali smo se. On je meni rekao da mu se javila, da je na fakultetu u Zagrebu, da preko Studentskog centra radi, da će ići na kruzer, tako mi je pričao - ispričao je.

Neprijatno mu je bilo, kaže, da ga ispituje o tome, ali bi se znao dotaći te teme i pričati o Jasmini kad bi malo popili.

Podsetimo, juče u večernjim satima je uhapšena 45-godišnjakinja, a prema nezvaničnim informacijama radi se o Smiljani, sestri nestale Jasmine, koja sa porodicom živi u kući u kojoj je pronađeno telo.

VIDEO: Ispovest majke transrodnog ubice:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA