Crnogorac brutalno ubio ukrajinsku milionerku i potom bežao od policije, a sada će njegovo suđenje biti zatvoreno za javnost

Arsenije Stanović je pre nekoliko godina bio u emotivnoj vezi sa ukrajinskom državljankom

  • 6

Veće sudije podgoričkog Višeg suda, Predraga Tabaša, na predlog advokata Zorana Piperovića isključilo je javnost sa suđenja optuženom Arseniju Stanoviću koji je prema optužnici 11. maja u kotorskom naselju Dobrota ubio Ukrajinku Anastasiju Lašmanovu.

Sudija Tabaš je kazao da se javnost isključuje za vreme dok optuženi bude iznosio svoju odbranu.

Anastasija Lašmanova je bila izvršna direktorka milionski vrednih kompanija. Ona je ubijena sa više uboda nožem po glavi i telu.

Ona je 11. maja pronađena mrtva u stanu u Kotoru. Samo dan nakon što je pronađeno telo sa više ubodnih rana na telu i glavi inspektori su imali saznanja koja su ukazivala da je bivši vaterpolista i golman Arsenije Stanović mogući počinilac.

Arsenije Stanović je pre nekoliko godina bio u emotivnoj vezi sa ukrajinskom državljankom. Lašmanova je u Crnu Goru došla pre nekoliko godina i prvo je radila kao konobarica.

U kratkom roku ona je postala direktorka kompanije "Sitrejd", koja je pre tri godine kupila tivatski hotel "Mimoza" i na tom mestu je izgrađen hotelski kompleks "Perla".

Foto: Facebook

Lašmanova je bila i vlasnica salona lepote "Feme fatale" koji se nalazi u hotelu "Tre kane" u Budvi.

Prema sumnjama policije, mladić koji se sumnjiči za zločin došao je u stan Lašmanove, gde je došlo do prepirke koja je okončana tragično. Ispreturane stvari u stanu i tragovi krvi ukazuju da se žrtva borila sa napadačem.

Arsenije Stanović uhapšen je 18. juna u Tirani, posle jednomesečnog skrivanja u Albaniji. Prilikom hapšenja osumnjičenog, sa njim je bio i njegov otac Zoran Stanović, inače smenjeni šef ispostave granične policije na tivatskom aerodromu.

Kod Arsenija Stanovića su nakon hapšenja pronađene falsifikovane putne isprave koje je, kako se pretpostavlja, trebalo da iskoristi za beg u Sjedinjene Američke Države.

(Telegraf.rs/Vijesti.me/Kolektiv.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Linz

    18. februar 2019 | 18:43

    Ee djeticu, hoces pare bez motike, i to na kurvinski nacin, treba te objesit javno na trgu kao u kaubojsko vrijeme. Eh jado jado, uh uh.

  • Warriors

    18. februar 2019 | 11:41

    I posle neko kaže da mi srbi ne valjamo eto sad

  • ???

    18. februar 2019 | 11:01

    Zasto ? Sta to ne sme da se cuje ? Pa posle neka kazu da su svi pred zakonom jednaki ! Ili su neki ''posebni''

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA