≫ 

Policija se oglasila povodom smrti Jasmine Dominić: Ovakav slučaj još nismo imali, telo u zamrzivaču pripada ženi, utvrđuje se da li je sestra ubica

Žitelji malog mesta Palovec u Međimurskoj županiji, ostali su zatečeni vešću da je pronađeno telo Jasmine Dominić koje je, stajalo u zamrzivaču 19 godina

  • 0

Čitav region je šokirala vest da je tokom proteklog vikenda pronađeno telo u zamrzivaču u međimurskom selu Palovcu. Sumnja se da se radi o Jasmini Dominić, koja se vodi kao nestala od 2000. godine. Istraga je u toku, a za sada je uhapšena Jasminina sestra Smiljana.

Smiljana Srnec juče uveče predata je pritvorskom nadzorniku PU međimurske i danas bi trebala da bude dovedena na Županijski sud u Varaždinu. U PU međimurskoj održana je konferencija za medije o slučaju koji je šokirao javnost.

- Osumnjičena osoba je predata pritvorskom nadzorniku, a utvrđeno je da se radi o lešu ženske osobe - rečeno je na konferenciji za medije. Zasad, kažu, ne mogu da tvrde da se radi o toj osobi.

- Policija je preduzela sve radnje, istragu kuće, prostor oko kuće, međutim tada nismo imali informaciju da bi se nešto dogodilo unutar kuće. Imali smo i poligrafska testiranja - rečeno je na konferenciji za medije na pitanje šta se preduzimalo tokom istrage 2005. godine.

- Suzili smo nakon istražnih radnji sumnju na jednu osobu - rekli su.

- Dosta su nas odvlačili u drugu stranu tokom istrage. Više članova porodice nas je uveravalo da je ona otišla negde u inostranstvo - izvestila je policija. Policija će istražiti slučaj do kraja, kažu.

- Majka je prijavila nestanak 2005. godine. Čitavo vreme je bila reč da je ona otišla u inostranstvo. Nismo imali dosad takav slučaj - dodali su. Policija nije želela da otkrije ko im je dojavio informaciju o telu u zamrzivaču.

Foto: Nestali.hr

Podsetimo, žitelji malog mesta Palovec u Međimurskoj županiji, ostali su zatečeni vešću da je pronađeno telo Jasmine Dominić koje je, stajalo u zamrzivaču 19 godina. Nestanak je prijavljen 16. avgusta 2005. godine. Za sada postoji informacija da je uhapšena je 45-godišnjakinja, Smiljana Srnec, sestra nestale Jasmine, koja sa porodicom živi u kući u kojoj je pronađeno telo.

O svemu se juče oglasilo i Državno tužilašstvo.

- Postoje sumnje da je uhapšena 45-godišnjakinja između 2000. i 2001. godine usmrtila svoju sestru i njeno mrtvo telo sakrila u zamrzivač u hodniku prizemlja porodične kuće u mestu Palovec. Radi utvrđivanja svih okolnosti događaja, državno tužilašstvo će naložiti obdukciju, veštačenje DNA, druga potrebna veštačenja i dokazne radnje kao i sprovođenje daljeg uviđaja, poduzeće se i druge radnje prema zakonskim propisima o postupanju s uhapšenim osobama - saopštili su u DORH-u.

Telo zamotano u celofan pronađeno je kada je porodici isključena struja i iz zamrzivača je počeo da se širi jak smrad. Neko je otišao da proveri u zamrzivač i pronašli su telo zamotano u celofan, rekao je juče jedan od suseda.

VIDEO: U zamrzivaču pronađene mrtve bebe

(Telegraf.rs/Večernji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA