Migrant zaražen HIV-om silovao Bosanku i pobegao: Svuda ga traže, situacija je alarmantna! (VIDEO)

Niko ne zna gde se Pakistanac skriva

  • 6

Maloletni migrant koji je krajem godine silovao nemoćnu Bišćanku skriva se negde u BiH. Prema nezvaničnim informacijama, on je nakon izrečene kazne, pobegao iz prihvatnog centra u Hadžićima.

Ta vest sama po sebi dovoljno je zastrašujuća, ali cela priča je i više nego zabrinjavajuća.

Kako navode tamošnji mediji, maloletni muškarac iz Pakistana, navodno je zaražen virusom HIV. Iako tu informaciju imaju i institucije i bezbednosne strukture u BiH, još se ne oglašavaju o konkretnim merama.

Iz Kantonalnog centra za socijalni rad, koji je maloletnog delinkventa i smestio u prihvatni centar Hadžići, ne odgovaraju šta će preduzeti, pozivajući se na tajnost podataka. Opštinski sud u Bihaću potvrdio je da je ilegalnom migrantu iz Pakistana presuđeno po federalnom Krivičnom zakonu.

- Tačno je da je kod ovog suda vođen postupak protiv maloletnog D.A., a prema navodima predloga tužilaštva rođen 2002. godine. Postupak je pravosnažno okončan izricanjem odgojne mere, a po predlogu Kantonalnog tužilaštva USK za krivično delo polni odnos s nemoćnom osobom - saopšteno je iz Opštinskog suda u Bihaću.

Prema nezvaničnim informacijama, maloletni migrant upućen je na lečenje u Klinički centar u Sarajevu, ali je na lični zahtev otpušten sa infektivnog odeljenja.

Da podsetimo, prošle godine u Srbiji ali i u regionu vladala je panika zbog prostituke iz Jordana Fateme Alas (38), obolele od side, koja je prodajući svoje telo širila smrtonosnu bolest po Srbiji.

Ona je u avgustu 2017. godine kao migrant stigla u našu zemlju i od tada se sve vreme bavila prostitucijom u Subotici, Kikindi i Beogradu. Bila je sa najmanje 500 klijenata, ali niko nije mogao da pretpostavi koliko je njih zarazila.

Prostitutka iz Jordana širila zarazu po Beogradu Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Fatema je u međuvremenu nestala, a prema poslednjim informacijama, najverovatnije su je ubili verski fanatici među izbeglicama, koji nisu odobravali njen način zarade i vređanje islama.

Zbog Fateme nastala je međunarodna uzbuna, te su se u potragu uključile i policije susednih zemalja Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore...

(Telegraf.rs/Atvbl.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ortodox RS

    20. februar 2019 | 10:02

    bravo za vlast u BiH.Zaduli se kod Amera sada cemo sve izbjeglice morati prihvatiti a mi cemo morati otici ili Islam prihvatiti.

  • Sasa

    20. februar 2019 | 20:00

    Mozda se vratio u srbiju posto su kod nas bezbedni i i maju veca prava od nas

  • Marijana Bakov

    20. februar 2019 | 12:25

    Nahranis pse,napojis das topli dom , za uzvrat oni ti siluju dete.Da li je moguce da ne mogu jednog coveka da pronadju?Sta jel opet treba da siluje necije dete zbog vase nesposobnosti?Neka nam je Bog upomoc sa ovom divljom hordom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA