Uhapšen osumnjičeni za brutalno ubistvo Damira Ostojića u Banjaluci: Na mestu zločina pronađeno više od 15 čaura (VIDEO)

Nezvanično, slobode je lišen Stefan Samardžija s Pala

  • 0

Na području Istočnog Sarajeva sinoć je uhapšena osoba, zbog sumnje da počinila teško ubistvo Damira Ostojića (1976.) u septembru prošle godine u Banjaluci.

Nezvanično, slobode je lišen Stefan Samardžija s Pala, od ranije poznat policiji po izvršenju krivčnih djela.

Hapšenje su izvršili policijski službenici Uprave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUPRS) za organizovani i teški kriminal.

U banjalučkom naselju Kočićev vijenac, 5.septembra prošle godine, pucano je na Damira Ostojića i njegovu suprugu Sandru Jošić.

Ostojić, koji je bio poznat policiji po krivičnim delima, preminuo je od zadobojenih povreda, a Jošić je teško povređena.

Da podsetimo, najmanje 15 čaura pronađeno je na mestu ubistva žestokog banjalučkog momka Damira Ostojića Šijana (42) i ranjavanja njegove supruge Sandre Jošić (40), a na koje je vatra otvorena iz zasede, dok su se rendž roverom vraćali kući.

Ubica je u Kozarskoj ulici, u banjalučkom naselju Kočićev venac, verovatno bio sakriven iza drveta, pa je u momentu nailaska terenca sa supružnicima iskočio i u njih sasuo rafal.

(Telegraf.rs/Fena)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA