≫ 

Trudnica ispala iz kombija koji se prevrnuo, a njena baka umrla od šoka kad je videla nesreću: Samo je stavila unuci jastuk pod glavu i preminula

- Sve ju je to toliko šokiralo da je umrla - rekli su očevici

  • 0

U ponedeljak uveče dogodila se teška saobraćajna nesreća u mestu Kovačevac, kada je vozač kombija izgubio kontrolu nad vozilom i nekontrolisano prešao na drugu stranu puta, i udario u betonski most. Od siline udarca, kombi se prevrnuo i iz njega je ispala vozačeva trudna devojka (19). Poginule su dve osobe. Trudnici se lekari i dalje bore za život, ali ono što je dodatno rastužilo jeste da je njena baka preminula kad je videla kako joj unuka leži povređena na putu.

Nezvanično, bakina kuća se nalazi blizu mesta nesreće i kad je čula šta se dogodilo, istrčala je na ulicu, stavila unuci jastuk pod glavu i preminula od šoka. Ona je juče sahranjena.

- Sve ju je to toliko šokiralo da je preminula - rekli su meštani.

Suprug (18) mlade devojke teško je povređen, ali nije u životnoj opasnosti. Članovi porodice su potvrdili da je mlada žena u sedmom mesecu trudnoće. Policija je potvrdila da vozač i devojka nisu bili vezani pojasom. Zbog brze vožnje kombi se prevrnuo, a mladi par je ispao iz vozila.

VIDEO: Vozač izleteo iz kombija dok se prevrtao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA