≫ 

Novi detalji monstruoznog ubistva bračnog para u BiH: Maloletnici spavali nedaleko od mesta zločina, jedan proteran iz SAD

Jednomesečni pritvor izvestan je za dva dečaka, od 15 i 16 godina, koji su tupim predmetom ubili penzionere i opljačkali ih

  • 4

Maloletnici čiji su inicijali T.Š. i E.Đ, koji su osumnjičeni da su ubili bračni par Đogić u Šumatovcu kod Velike Kladuše, predati su Tužilaštvu Unsko-sanskog kantona koje će, najverovatnije, zatražiti jednomesečni pritvor, navodi portal "Kliks".

Policija je završila uviđaj u Šumatovcu gde su dva maloletnika u noći između 21. i 22. marta na stravičan način usmrtili Salku i Fatimu Đogić i pri tome ih opljačkali. Maloletnici, obojica iz Šumatca, na zverski način su ubili dvoje staraca, a deo ukradenih stvari sakrili su u jednu neizgrađenu kuću, vlasništvo policajca iz Velike Kladuše.

Kako se saznaje, dva maloletnika počinila su ovaj stravični zločin tako što su tupim predmetom ubili dvoje penzionera, piše Avaz. Navodno, jedan ima 15 i po godina, dok je drugi počinilac star 16 godina.

On je i otkrio sakrivene stvari i o tome obavestio kolege, što je bilo odlučujući detalj u rešavanju ovog slučaja.

Policijski istražitelji otkrili su brojne detalje ovog jezivog zločina.

Jedan od dvojice ubica uhapšen je u patikama na kojima su ostali tragovi krvi žrtava, a noć nakon ubistva prespavali su zajedno u kući koja se nalazi u neposrednoj blizini porodične kuće ubijenog bračnog para.

Iz kuće su odneseni novac i ostale dragocenosti, a maloletnici su, takođe, ukrali automobil ubijenih penzionera koji su nekoliko sati koristili.

"Kliksu" je potvrđeno da je jedan od dvojice maloletnika proteran iz SAD zbog razbojništva.

Za sutra je zakazana obdukcija tela bračnog para na Patologiji Kantonalne bolnice "Dr. Irfan Ljubijankić" u Bihaću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA