≫ 

Policajci u Hrvatskoj spasili trudnu migrantkinju sa planine i odmah je odvezli u bolnicu: Tamo je otkrivena njena gnusna laž (FOTO)

Ona je bila u lošem stanju, pa su je na rukama odneli do službenog vozila

  • 1

Nakon pretrage vrlo nepristupačnog i snegom prekrivenog terena na planinskom masivu Plješivica u Hrvatskoj u nedelju oko 14 sati u snegu su pronađeni jedno dete, žena u navodno visokom stadijumu trudnoće i 13 muških osoba koji su nezakonito prešli državnu granicu.

Policijska uprava ličko-senjska saopštila je u nedelju kako je oko 13.30 sati stanica granične policije Korenica dobila dojavu da se na području planine Plješivica nalazi više osoba, i da se među njima nalazi i ženska osoba u poodmakloj trudnoći.

Oni su prelazili preko planine na kojoj još ima snega Foto: licko-senjska-policija.gov.hr

Policijski službenici stanice granične policije Korenica i pripadnici Specijalne jedinice policije Split žurno su se uputili na mesto događaja, a odmah je pozvana i Hitna medicinska pomoć.

Nakon pretrage vrlo nepristupačnog terena na planinskom masivu Plješivica, gde još ima nekoliko desetaka centimetara snega, pronađeni su jedno dete, navodno trudna žena i 13 muških osoba. Budući da je, prema policijskom izveštaju, trudnica bila u lošem fizičkom stanju, pripadnici Specijalne policije Split na rukama su je doneli do službenog vozila i odmah krenuli put Gospića.

Policija i hitna sreli su se na pola puta Foto: licko-senjska-policija.gov.hr

Putem su ženu predali radnicima Hitne medicinske pomoći koji su u međuvremenu krenuli u susret policajcima. Oni su ženu prevezli u Opštu bolnicu u Gospiću, ali tamo je potom usledio šok o kojem je jutros izvestila PU ličko-senjska.

Naime, iz Opšte bolnice u Gospiću javljeno je da hospitalizovana ženska osoba uopšte nije trudna. Ona je svoj trudnički "stomak" napravila od odeće.

VIDEO: Brutalo privođenje trudnice

(Telegraf.rs/Danas.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA