≫ 

Maru je dečko iskasapio čašom za "dobro jutro", a onda se na vratima pojavio njegov otac i rekao joj nešto zbog čega je odlučila da otkrije sve (FOTO)

Mara je napisala da ju je navodno njen bivši momak Dejan Sredić udario staklenom čašom u čelo

  • 7

Mara Andrijašević iz Siska, navodno je još jedna žrtva stravičnog nasilja u partnerskoj vezi, a o incidentu i užasu koji je preživela, odlučila je da progovori na svom Fejsbuk profilu.

Naime, ona je napisala kako je od sada već bivšeg momka dobila udarac čašom u lice, nakon čega joj je njegov otac javno rekao da će potplatiti svakog svedoka napada na nju, kao i da on neće videti dana zatvora.

Mara je napisala da ju je navodno njen bivši momak Dejan Sredić, kako je navela, "za dobro jutro" udario staklenom čašom u čelo. Slike koje je okačila na Fejsbuku uz poduži status su veoma uznemirujuće.

Njen status koji je u međuvremenu uklonila sa svog Fejsbuk profila vam prenosimo u celosti.

- Nek sva javnost zna. Da Dejan Sredić svojim curama ovako lupa staklenu čašu u čelo iz sve snage već za dobro jutro. Pitam se koja će ga nakon ovoga prihvatiti i biti sa njime? Da li je ljudski kad već nekome nanese takvu bol i nakaznost pomoći ili izmaknuti svoje du*e? E, pa, danas se na mojim vratima pojavio njegov otac koji mi je sam u lice saopštio da njegov sin pored hrpe svedoka nije to uradio i rekao da ima toliko novaca da ta njegova grešaka nikada neće biti sanirana i da svome sinu odobrava takvo ponašanje. Za te ljude je udarac čašom u glavu zdrav i kod njih je to kao dobar dan - napisala je Mara.

A u nastavku je navela:

- Kako vi, ljudi, gledate na to? Da sam ja njemu to uradila ja bih momentalno sela u zatvor minimum na pet godina,a on se šeta po slobodi sav srećan i ispija kafe i traži koga će još unakazati, jer u svojoj glavi nema kočnica. Nema nimalo ni ljudskosti ni morala. Novac je tim ljudima sredstvo odbrane a ja ću ostati unakažena do kraja svoga života zbog jednog Dejana Sredića. E, pa, hvala ti, Srediću, sigurna sam da ćeš zbog svojih postupaka doživotno ostati sam, pa nek ti tata i dalje traži sa kime ćeš leći u krevet.

Po meni ovo nije moja sramota, ja to nijednom čoveku ne bi uradila, nikada, a pogotovo slabijem od sebe, to je tvoja sramota i drago mi je da svi to znaju, kad već nećeš na*ebati zbog hrpe izmeta (para) u kojima se kupate dok drugima nanosite bol i večnu štetu i pored svega imate obraza da se branite ucenama i da se smejete ljudima u lice. Jer, neko nema, a vi imate, ono što vas čini prokletim ljudima. E, pa, zato ima boga, ja ti neću vratiti istom merom, ali on hoće. To se zove božija kazna. Ta je za tebe najslađa - napisala je ona u svom Fejsbuk statusu.

VIDEO: Ovo su tri stvari koje pomažu ženi da se odbrani od nasilnika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Al jazeera

    28. mart 2019 | 22:43

    Sve si dobro curo napisala,samo još da i ti imaš nekog muškog pa da ode da i oca i sina unakazi za ceo život,deset puta gore nego što je ovaj debilčina tebe...Takvi zaslužuju doživotnu samicu...

  • Jos jedna u nizu

    28. mart 2019 | 23:57

    Svaka cast devojko

  • Zvezdan

    29. mart 2019 | 07:09

    Da nesto tako neko ucini mojim kcerkama ni otac ni policija ni bog mu ne bi pomogli da se spasi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA