≫ 

Stravična saobraćajna nesreća na naplatnoj rampi u Makedoniji: Žena se "mercedesom" zakucala u drugo vozilo i na mestu ostala mrtva (VIDEO)

Na uznemirujućem snimku koji je objavila skopska televizija Sitel vidi se da žena juri nenormalno velikom brzinom

  • 3

Na autoputu Tetovo-Gostivar, na zapadu Severne Makedonije, juče se dogodila strašna saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, a četvoro ljudi teško povređeno.

Nesreća se dogodila oko 6.45 časova kada se žena iz Kičeva B.D.S. (51), vozeći velikom brzinom svoj "Mercedes" zabila u "Folksvagen Tuareg" iz Debra, koji je stajao na naplatnoj rampi.

Prizori sa lica mesta su i više nego stravični Printskrin: TV Sitel

Žena je poginula na licu mesta, a vozač Tuarega i troje putnika iz vozila uzrasti 32, 36 i 62 godine su sa teškim povredama prebačeni u tetovsku kliničku bolnicu.

Jedna žena je poginula, a ima i povređenih Printskrin: TV Sitel

Na uznemirujućem snimku koji je objavila skopska televizija Sitel vidi se da žena juri nenormalno velikom brzinom. Udarac u zadnji deo "Folksvagen Tuarega" je bio toliko snažan da su vatrogasci iz Tetova morali da seku "Mercedes" da bi iz njega izvukli mrtvo telo B.D.S. iz Kičeva.

Nesreća se dogodila na naplatnoj rampi Printskrin: TV Sitel

Uviđaj na mestu nesrće su izvršili službenici SUP Tetovo i javno tužilaštvo, a telo pokojnice je predato na obdukciju. Istraga treba da utvrdi uzroke ove jezive nesreće.

Pogledajte video:

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LALA

    3. april 2019 | 14:54

    Čini mi se da se nedavno i kod nas nešto slično dogodilo , ali pravi snimak do dan danas nije objavljen. I u severna Makedoni ima više demokratije i pravdi.

  • Istina boli...

    3. april 2019 | 16:46

    A u Srbiji se sličan snimak volšebno izgubio u SNS matriksu.

  • Rico

    3. april 2019 | 14:21

    Sreća za ove ispred sto su bili u SUV-u, da su bili u nekom manjem automobilu ili limuzini, bili bi svi mrtvi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA