≫ 

Stravičan snimak udesa u tunelu: Automobili zgužvani kao da su od papira, jedan vozač poginuo, drugi u teškom stanju (FOTO) (VIDEO)

Tunel je bio zatvoren skoro dva sata

  • 1

Stravičan sudar u tunelu u Hrvatskoj šokirao je javnost. Tihomir Lončar (24) iz Glavine Donje ušao je velikom brzinom u tunel Sv. Ilija kod Zagvozda. Padala je kiša, pa je kolovoz na ulazu u tunel bio vlažana i klizav.

Zbog neprilagođene brzine, proklizao mu je kraj BMW-a, izgubio je kontrolu nad autom i udario u Citroen koji mu je u suprotnom smeru dolazio u susret. Trenutak sudara u nedelju u 18.11 sati zabeležile su kamere. Šokantana snimak pojavio se na internetu.

U trenutku dodira dva vozila vidi se jak bljesak, a potom drugi automobil koji nailaze iza BMW-a. To vozilo staje, iz njega izlazi vozač koji šokirano gleda prizor ispred sebe. O silini udara najbolje svedoči činjenica da je motor BMW-a odleteo četrdesetak metara od ostatka olupine. Očevici svedoče o užasnom prizoru. Automobili su bili potpuno smrskani, sve je bilo u dimu, a na putu kraj BMW-a bila je lokva krvi.

Na mesto nesreće odmah su izašli vatrogasci i policija. Tunel je bio zatvoren za saobraćaj skoro dva sata. Nesrećnom mladiću iz Imotskog, uprkos naporima lekara, nije bilo spasa.

Foto: crna-hronika.info

Cela Imotska krajina je u šoku i neverici zbog ove stravične saobraćajne nesreće. U direktnom sudaru poginuo je Tihomir Lončar (24) iz Glavine Donje, koji je upravljao BMW-om. On je podlegao teškim povredama u KBC-u Split u 20.30 sati, dok se za život drugog vozača koji je upravljao Citroenom lekari još bore i nalazi se u teškom stanju. Povrede opasne po život zadobio je i Ante Jozić, kojeg je papa Franjo imenovao 2. februara naslovnim nadbiskupom i apostolskim nuncijem Belokosne Obale.

O poginulom mladiću Imoćani imaju samo reči hvale. Od malih nogu voleo je automobile, a otac mu ima autolimarsku radionicu. Prema nezvaničnim saznanjima, nesrećni mladić nije vozio svoj automobil, nego je vozio BMW od prijatelja. Ne samo njegova porodica, koja je izgubila sina i brata, nego i celi Imotski tuguje za nastradalim mladićem.

(Telegraf.rs/crna-hronika.info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    9. april 2019 | 11:01

    Na zadnjoj vuci u krivini dodas gas i dobijes katastrofu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA