≫ 

Spomenik Davida Dragičevića sa mesta na kom je stradao mora da se skloni: Njegova majka nalogodavcima uputila reči koje lede krv u žilama (FOTO)

Ovaj spomenik je napravila grupa "Pravda za Davida"

  • 47
David Dragicevic Foto: Facebook/PRAVDA ZA DAVIDA/Davor Dragičević

Nadležna Komunalna policija je naložila da se sa mesta stradanja Davida Dragičevića ukloni spomenik, koji je izgradila grupa Pravda za Davida, piše na svojem blogu Njegoš Tomić.

Na blogu je objavio i dokument rešenja kojim se nalaže sklanjanje spomenika posvećen mladiću, čiji uzroci smrti ni posle godinu dana nisu rasvetljeni.

- Nalaže se N-N licu da izvrši uklanjanje stvari i drugih predmeta uključujući i dve sadnice voća sa javne površine u Ulici Gorana Radulovića odmah i najkasnije u roku od 24 sata dostavljanja ovog rešenja. Ukoliko se ne postupi po naloženom, uklanjanje stvari i drugih predmeta sa javne površine izvršiće se putem trećeg lica o trošku imenovanog, odmah nakon isteka datog roka - navedeno je u rešenju.

Tomić je ovaj čin opisao kao "nastavkom progona članova grupe Pravda za Davida i svega onoga što bi moglo podsećati na ubistvo 21-godišnjeg Banjalučanina".

Ovaj bloger tvrdi da je u centru Banjaluke na Trgu Krajine komunalna policija naložila uklanjanje balkonskog dela ugostiteljskog jednog objekta čiji je vlasnik iz, kako kaže Tomić, iz najhumanijih razloga pokazao dobar i ljudski gest dozvolivši grupi "Pravda za Davida" da koristi električnu energiju za ozvučenje tokom okupljanja i protesta.

Na vest o ukljanjaju spomenika sa mesta stradanja Davida Dragičevića, reagovala je i njegova majka Suzana Radanović, koja je na Fejsbuku objavila potresan status.

- Bagro, razumem ja vaš strah. David je i mrtav jači i veći čovek od vas. Ne bi me iznenadilo da vam sledeći korak bude da ga ispišete iz matične knjige rođenih! Nema vam mira nikad! - napisala je ona.

Davidova majka je upitala oštre reči Printskrin: Facebook/Pravda za Davida

Više fotografija pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs/Radio Sarajevo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Živela Republika Srpska! 🇷🇸

    9. april 2019 | 18:24

    Dokle bre više pljuvanja po Republici Srpskoj i njenom narodu?!!!

  • Puki

    9. april 2019 | 18:12

    Majka sad brine o pokojnom sinu, a dok je bio živ ostavila ga, preudala se i nije ni pitala za njega. Veliki licemer gospodja Majko

  • Goran

    9. april 2019 | 18:17

    Rijaliti Dragičevići se nastavlja. Režiser mi6 pokreće nastavak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA