≫ 

Tragedija kod Bjelovara: Mladić (20) poginuo na kilometar od kuće, njegova smrt bila je jeziva (FOTO)

Mladiću nije bilo spasa, poginuo je na licu mesta. Njegova porodica i komšije su šokirani ovim događajem

  • 0

U saobraćajnoj nesreći jutros oko 7.20 sati u Kuštanima na putu Križevci - Bjelovar, poginuo je motociklista (20), prenosi 24sata.hr.

Motociklista se sudario sa kamionom. Prema prvim informacijama, motociklista je živeo u Kenđelovcu. Poginuo je na mestu koje ni kilometar nije udaljeno od njegove kuće.

Meštani Kenđelovca šokirani su pogibijom svog sugrađanina. Mladiću koji je ušao u 20-tu godinu života nije bilo spasa, jer je udario u kamion koji je prelazio sa jedne na drugu stranu autoputa, gde prolaze i vozila pilane.

Naime, lokalna pilana "More" smeštena je sa leve i desne strane autoputa i njihova vozila često saobraćaju ovuda.

Tako je bilo i ove kobne srede za mladog motociklistu koji je išao iz smera Kuštana prema svojoj kući u Kenđelovcu i kad je došao na nepunih kilometar od doma udario je u kamion.

- Bilo je pitanje vremena kad će neko stradati - kazao je jedan od žitelja Kuštana koji je dobro poznavao poginulog mladića i za njega rekao kako je tek počeo da živi.

Uz meštane koji su nemo gledali mrtvo telo svog mladog komšije, stajao je i otac mladića i članovi porodice i u šoku i neverici čekali dolazak državne tužiteljke, kako bi se mrtvo telo mladića sklonilo sa autoputa.

Neki od meštana su negodovali jer se na dolazak i početak uviđaja kojim rukovodi Opštinsko državno tužilaštvo iz Bjelovara, čekalo gotovo dva sata. Od 7.40 sati zbog uviđaja je bio obustavljen saobraćaj.

Fotografije pogledajte OVDE.

VIDEO: Motociklista oboren na Zelenom vencu

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA