Nesvakidašnja krađa u snežnom tunelu: Iz buldožera koji je čistio sneg „isisano“ 200 litara goriva

Radnike je ujutru dočekalo neprijatno iznenađenje

  • 4

Nakon obilnih snežnih padavina koje su ovih dana bukvalno blokirale zapadni deo Severne Makedonije, ekipe „Makedonija pat“ su izašle na teren i sa buldožerom počele da rasčišćavanju snežne nanose visoke i preko tri metra na putu koji vodi od Mavrova prema planinskom selu Galičica na nadmorskoj visini od 1270 metara.

Čisteći sneg da bi probili put, oni su napravili tunel od nagomilanog snega. Radnici su sa mašinom rasčišćavali put sve dok nije pao mrak, a sutradan ujutro ih je dočekalo neprijatno iznenađenje.

Ukradena nafta iz buldožera, Foto: Facebook/MZ Galichnik

Buldožer nije hteo da upali, a kada su bolje pogledali, videli su da je neko iz njega „isisao“ svo gorivo. O ovoj drskoj, a ujedno i nesvakidašnjoj krađi javnost i policiju je obavestila Mesna zajednica Galičnika.

- Danas je probijen put prema planinarskom centru Carevec, a noćas je ukradeno 200 litara dizela i bio je oštećen sistem za dovod goriva buldožera, napisali su iz Mesne zajednice Galičnika na svojoj fejsbuk stranici.

Ostali tragovi, Foto: Facebook/MZ Galichnik

Oni su krađu prijavili policijskoj stanici u Mavrovu, a napravljen je uviđaj i urađen zapisnik o nastaloj šteti.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA