≫ 

"Rodila mi se ćerka, a nekoliko sati kasnije poginuo mi je sin": Jeziva ispovest Mladena koji je istog dana dobio dete i izgubio jedinca

Mladen se tresao od bola stojeći na putu gde mu je poginuo sin

  • 7

Bio sam najsrećniji čovek na svetu jer sam na rukama držao četvrto dete koje mi se rodilo, a četiri sata kasnije stajao sam na putu i gledao mrtvog sina jedinca koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, plačući kaže Mladen Sever (41).

Mladen se tresao od bola u Kuštanima na državnom putu DC-28 Križevci - Bjelovar, gde mu je u sredu poginuo sin Stjepan (20). Mladić je stradao na kilometar od kuće, kad se motociklom zakucao u kamion koji je prelazio put.

- Probudio me snažan udarac. Prizor je bio strašan. Mladić je ležao na asfaltu. a delovi motocikla su se razleteli okolo. Hitna pomoć, koja je stigla, konstatovala je da je mladić preminuo. Ubrzo je stigao i otac mladića. Bio je slomljen od bola - kaže stanar ulice u kojoj je mladić nastradao.

Stjepan Sever (20), Foto: Wikipedia, Tanjug/Saša Petrović, Privatna arhiva

Očajni otac pitao se kroz suze šta je to skrivio da mu isti dan donese radost i veselje rođenja ćerkice i smrt najstarijeg deteta. Za bratom su plakale su i njegove sestre Klara (6) i Tatjana (16). Neki rođaci koji su tešili neutešnog oca rekli su nam kako je vest o tragediji stigla i do majke Mirele, kojoj je pozlilo, pa su lekari u zagrebačkom porodilištu morali da joj daju sredstvo za smirenje.

Skrhan od bola, otac je rekao da je Stjepan nedavno kupio motocikl i da se tog dana vraćao od devojke kako bi se pridružio ocu u poslu. Proizvodili su ugalj i ogrevno drvo. Stradao je 700 metara od kućnog praga. Nije stigao da sa sestrama i ocem podeli radost rođenja prinove.

VIDEO: Sudar motora i automobila

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krofna

    11. april 2019 | 20:26

    Tuga brate. Neka ti Bog da strpljenja, a bebici zdrav i dug zivot.

  • Viki

    11. april 2019 | 21:45

    Ko detetu kupi motor kao da mu je kupio pistolj da se ubije.

  • Dusanka

    11. april 2019 | 21:49

    Ovo su strasne vesti.Nema dana kod nas a,i u regionu da ne nastrada neko dete.Saucesce porodici!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA