≫ 

Devojčica progutala zubarsku iglu, majka Jasmina tužila stomatologa: Bila joj je 56 dana u stomaku, zračila se 12 puta, a onda se desilo čudo (VIDEO)

Devojčica je čak 12 puta išla na rendgen

  • 7

"Danas sam sa majkom bila kod zubara. Dok je doktorka uzimala aparat za pljuvačku, ja sam morala da uzmem vazduh i progutala sam iglu. Majke me je odmah odvela u bolnicu...“.

Ovo je ispovest jedne skopske osmakinje, kojoj se rutinska zubarska intervencija pretvorila u pravi pakao: Zubarsku iglu dugu čak 35 milimetara ona je u telu nosila 56 dana! Uzalud se zračila 12 puta rendgenom, odlazila od vrata do vrata raznih lekara i na kraju je igla sama izašla iz njenog tela - bez posledica.

Printskrin: Youtube

U pitanju je iglica koja služi za čišćenje korena zuba, a njena majka tvrdi da je do ovoga dovela nebriga stomatologa.

- Ja sam moje dete odvela kod stomatologa kod koga smo i ranije popravljali zub. Doktorka joj je čistila zubni kanal, a kada se okrenula da uzme aparat za isisavanje pljuvačke, ćerka je progutala iglu zbog nebrige doktorke - izjavila je za televiziju 1TV, Jasmina Karapetova, majka nesrećne devojčice.

Printskrin: Youtube

Reporteri ove skopske televizije su pokušali da dobiju komentar iz privatne stomatološke ordinacije u kojoj se desio ovaj nemio slučaj, ali odande nisu želeli ništa da komentarišu. Rekli su da se neće izjašnjavati sve do sudskog okončanja.

Roditelji devojčice, koji su zajedno sa njom skoro dva meseca prolazili kroz pakao, pravdu će potražiti na sudu zbog nesavesnog rada stomatologa.

Printskrin: Youtube

- Tužili smo doktorku i krivična prijava je u proceduri. Ne tražimo nikakvu odštetu za ono što smo preživeli, hvala Bogu što je ćerka iglu sama izbacila, ali ćemo tražiti odgovornost doktorke, rekla je majka devojčice.

VIDEO: Devojčici od 12 godina odstranjeno 3.5kg kose iz stomaka

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Любитель

    12. april 2019 | 09:44

    Волео бих да чујем коментар мајке да је њена кћерка стоматолог. Мали људи, ситне душе сматрају као да доктори то раде намерно. Каже, не тражи оштету, шта онда очекује да јој суд одреди колико ће добити. Јадно!

  • Јасмина

    12. april 2019 | 10:32

    Срећа па је све прошло без последица,али и родитељи су у праву што су све изнели у јавност,јер је очигледна аљкавост стоматолога....

  • Ja

    12. april 2019 | 11:34

    Ova sad hoce odstetu da izvuce iako se na kraju sve dobro zavrsilo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA