≫ 

Novi detalji jezivog ubistva u Budvi: Prijepoljac ubio cimera zbog devojke?

Prijepoljac je, navodno, ubio Budvanina zbog ličnih sukoba, objavili su crnogorski mediji

  • 1

Budvanska policija i dalje traga za Jasminom Nišićem iz Prijepolja (30), koji je osumnjičen da je u budvanskom naselju Velji Vinogradi ubio svog poznanika Kristijana Ćorića (38). Kako prenose crnogorski mediji, Ćorić se pre deset godina doselio u Budvu, a sa Nišićem se poznavao preko zajedničkog prijatelja sa kojim je delio stan u tom budvanskom naselju.

Podgorički Dan prenosi da se sumnja se da je motiv ubistva svađa zbog devojke sa kojom su, navodno, i Ćorić i Nikšić bili u vezi.

Vijesti podsećaju da je juče ujutru prijavljeno da na ulici uz samu reku Grđevica pored turističkog kampa leži u lokvi krvi beživotno telo. Policijski inspektori CB Budva su odmah stigli na lice mesta i zatekli su jezive scene. Fasada obližnje zgrade bila je isprskana krvlju, a ispred ulaza je bila lokva krvi.

Policijske patrole blokirale su izlaze iz grada, a ubrzo je utvrđen i identitet osumnjičenog, za kojim je i raspisana poternica, a obavešteni su i granični prelazi, zbog bojazni da ne napusti državu.

I Vijesti imaju nezvanična saznanja da su se Nišić i Ćorić sukobili ispred zgrade zbog ličnih razmirica.

Nišić je navodno nasrnuo na Ćorića i udarao ga stolicom koja je bila u dvorištu zgrade dok ovaj nije pao ispred ulaza. Potom je osumnjičeni pobegao, a Ćorić ustao i uspeo da napravi par koraka do ulice, gde je potom pao i preminuo od teških povreda koje je zadobio po glavi i telu.

Inspektori su zatekli beživotno telo, a o svemu je obavešten i viši državni tužilac, koji je na licu mesta obavio uviđaj, pa uputio telo nastradalog na obdukciju.

(Telegraf.rs/Vijesti/Dan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA